ROMANTIČNI PRVI PLES I RASKOŠNA SVADBENA TORTA: Bojana Rodić i Mirko Šijan upriličili gala slavlje nakon crkvenog i građanskog venčanja (VIDEO)

Mirko Šijan, sin folk pevačice Goce Božinovske, zavetovao se juče na večnu ljubav svojoj izabranici Bojani Rodić.

Šijan je sa svojim prijateljima i majkom juče oko podneva otišao u Titel, u roditeljsku kuću svoje verenice i po običajima gađao jabuku i "kupio" mladu.

Nakon toga usledilo je crkveno i građansko venčanje u Surčinu, a potom i velika proslava u restoranu, koji je bio specijalno dekorisan za ovaj događaj.

Zgodna mlada promenila je tri venčanice, a svadbena torta na osam spratova oduševila je mnogobrojne goste, koji su na društvenoj mreži Instagram delili video-snimke i otkrili delić atmosfere sa glamuroznog slavlja, kao i prvi ples mladenaca.

Svadbenom veselju prisustvovao je i veliki broj poznatih pevača, Gocinih kolega, među kojima su bile i Anastasija Ražnatović, Zlata Petrović, Sanja Đorđević, Vanesa Šokčić, Jašar Ahmedovski...

Podsetimo, Bojana i Mirko verili su se na dočeku 2022. godine. Oni su početkom avgusta prošle godini dobili sina Zorana, a sada je gospođa Šijan ponovo u blagoslovenom stanju i za nekoliko meseci na svet će doneti još jednog sina.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: bojana__rodic/Instagram

Bojana RodićBojana Šijangoca božinovskamirko šijantop_slidervenčanjeZoran Šijan