ŽURKA ZA NASLEDNIKA: Danijela i Stefan Buzurović upriličili slavlje povodom 9. rođendana sina Nestora (VIDEO)

Danijela i Stefan Buzurović slove za jedan od najskladnijih bračnih parova na javnoj sceni Srbije.

Tokom braka voditeljka televizije "Prva" i harizmatični glumac postali su roditelji ćerke Klare i sina Nestora, koji je pre dva dana napunio devet godina.

Ponosni roditelji juče su za svog naslednika upriličili rođendansku žurku u porodičnom domu, a fotografiju nastalu tom prilikom podelili su na svojim nalozima na društvenoj mreži Instagram.

- Pred pesmicu... - napisala je Danijela pokraj fotografije skladne porodice koja se okupila oko rođendanske torte sa imenom slavljenika i svećicom u obliku broja 9.

Prethodno, lepa plavokosa dama svom nasledniku uputila je emotivnu rođendansku čestitku.

- 9 godina! Poslednji jednocifren rođendan... Prošlo kao tren, a šta nas tek čeka! Sa velikim zubima dolazi i veliki osmeh, sa velikim osmehom, velika duša... A velika duša donosi uzbudljiv i, često, ne lak put pod nogama... Tu smo da ti budemo bandere i žuta traka... Tu smo, kad zatreba, i kao grtalica... Tu smo! Volimo te! Srećan ti rođendan, Zubo naš - napisala je voditeljka "Ekskluziva".

Nakon objave presrećne majke usledile su čestitke njenih kolega, prijatelja i fanova koji su dečaku poželeli dug i srećan život.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: lady_buzzz/Instagram

danijela buzurovićKlara BuzurovićNestor Buzurovićrođendanstefan buzurovićtv prva