Vilotić se izvinjava i kaje, Robi ni da čuje!

"Ako sam nečim uvredio autoritet i ličnost trenera Roberta Prosinečkog, kajem se zbog toga", navodi se u saopštenju Vilotića, koje je preneo klub.

"Nadam se da ću u narednim danima imati priliku da razgovorom razrešimo ovu situaciju. Spreman sam na bilo koju eventualnu sankciju od strane trenera i kluba. Ja ću svojim daljim zalaganjem, trudom i odnosom ispraviti ovu grešku", naveo je Vilotić.

Vilotić je u subotu uveče izbačen iz tima, ali Prosinečki nije želeo da kaže zašto, kao ni Vilotić.

Izveštači beogradskih medija koji se nalaze na pripremama kluba u Bad Tacmansdorfu preneli su da je uzrok tome što je Vilotić nekoliko puta prekršio klupsku disciplinu, a da je sve kulminiralo kada je Vilotić došao ispred table za taktiku i pričao saigračima šta da igraju.

Igrač je kazao da nije imao nameru da vređa autoritet i ličnost Prosinečkog.

"Najiskrenije, to mi nije bila namera, jer sve što sam radio i radim, posvećeno je želji da se ostvare ciljevi, kako klupski tako i lični, a to je u ovom slučaju isto", naveo je Vilotić.

Prosinečki ne samo da je oduzeo traku Vilotiću, nego je rekao da on neće igrati dok god je hrvatski stručnjak trener Zvezde. Vilotić, međutim, veruje da može da se vrati u tim.

Robert Prosinečki je upoznаt sа izvinjenjem Vilotićа, аli…

- Lepo je složeno, аli to zаsаd kod mene ništа ne menjа – kаzаo je krаtko trener crveno-belih.

Nema sumnje da će Vilota slobodne ponedeljak i utorak iskoristiti da preko članova uprave i stručnog štaba pokuša da gane trenera i povrati bar mesto u timu.

(Beta)

fk crvena zvezdamilan vilotićrobert prosinečki