Nova ekspozitura i Biznis centar za rad sa privredom Eurobank Direktne u Novom Sadu

U srcu Novog Sada, na adresi Bulevar oslobođenja broj 97, otvoren je novi, savremeni prostor ekspoziture i Biznis centra Eurobank Direktne. Atraktivna lokacija, spoj digitalnog i savetodavnog koncepta, kao i zaposleni spremni da pruže svoje ekspertsko znanje u svakom trenutku na raspolaganju su svim klijentima Banke.

Nove prostorije opremljene su u modernom stilu, tako da je obezbeđen brz i efikasan način rada, a klijentima fizičkim i pravnim licima je obezbeđen širok spektar bankarskih proizvoda i usluga, digitalni korner, informacioni ekrani. U skladu sa svojim strateškim opredeljenjem, Eurobank Direktna je posebnu pažnju posvetila primeni inovativnih digitalnih rešenja, koja ubrzavaju i olakšavaju svakodnevno poslovanje.

Kao banka sa rasprostranjenom mrežom ekspozitura i 5 centara za rad sa privredom, Eurobank Direktna kontinuirano pruža standardne i inovativne proizvode i usluge svojim klijentima širom zemlje. I građani Novog Sada će od sada u modernom prostoru moći da obavljaju sve bankarske transakcije i pronađu rešenja za sve svoje finansijske potrebe.

Foto: Promo

Izvor: Promo
Foto: Promo

direktnaEurobankEurobank Direktnanovi sad