VEČE ZA PAMĆENJE U BEOGRADU NA VODI: Stefan Đoković održao reviju u prepunoj "Galeriji"

U poznatom prestoničkom tržnom centru u Beogradu na vodi kreator Stefan Đoković prikazao je kolekciju za aktuelnu sezonu jesen/zima 2022/2023. Kreacije koje odišu glamurom, slave ženu, njenu snagu i lepotu oduševile su preko trista zvanica.

U prvom redu gromoglasnim aplauzom Stefana su nagradile zvanice među kojima su bile Olivera Kovačević, Dragana Kosjerina, Ilda Šaulić, Sanja Vučić, Snežana Dakić, Ana Štajdohar, Nataša Vulin i mnoge druge.

Nakon revije na kojoj su, pored manekenki, modele nosile poznate dame iz javnog života naše zemlje poput Bojane Ristivojević, Maje Manojlović, Ane Pendić, Marine Ćosić, Tamare Nikolić, a upriličen je koktel i otvorena je izložba Stefanovih kreacija visoke mode koja su premijerno prikazane na Nedelji visoke mode u Parizu, pored haljina dizajner je u okviru postavke u Galeriji Lag izložio i skice na osnovu kojih su nastala prava mala umetnička dela koja su oduševila svetsku modnu publiku. Izložba će trajati do 16. oktobra.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Promo

ana pendićana štajdoharBojana Ristivojevićdragana kosjerinailda šaulićMaja Manojlovićmarina ćosićNataša Vulinolivera kovačevićsanja vučićsnežana dakićstefan đokovićTamara Nikolić