ŽENE, MAJKE, KRALJICE: Kako se dame Zodijaka snalaze u braku?

Žene Bikovi su sjajne u ulozi supruge, Lavice su odane i privržene, Vage su mudre i unose harmoniju u brak, Vodolija je uvek prijatelj svom mužu...

OVAN

Žena rođena u znaku Ovna je srećna kada je udata za strastvenog, pravog muškarca koji joj je potpuno privržen. Ona može da voli samo onog kojem može da se divi. Voli sebe i želi da njen muž poklanja pažnju samo njoj, traži poštovanje i pohvale. On mora da bude jači od nje i da je na izvestan način zauzda. U slučaju da nađe muškarca slabijeg od sebe, brzo gubi interesovanje, jer ako se muškarac potčini njoj, to je za nju kraj ljubavi.

BIK

Dame rođene u znaku Bika spadaju u najodanije žene Zodijaka. U stanju su da podnesu mnogo toga u braku, ali muškarac kojeg su izabrale mora da im bude apsolutno privržen. Vole kada im je muž uvek u nekom poslu i kada dobro zarađuje, jer im to uliva sigurnost. Uspešan tip čoveka je za njih idealan suprug. Muškarac koji može da joj pruži sve, da joj stvori stabilan dom u kojem će ona da uživa u ulozi majke, žene i domaćice.

BLIZANAC

Žena Blizanac je najsrećnija kada je u braku sa nekim ko joj je ravan po inteligenciji i sličnih interesovanja. Ona nije klasična žena, nikada ne prekida svoje aktivnosti koje je imala pre braka i često je van kuće. Voli slobodu i ne trpi ograničenja. Vrlo je sposobna na svim poljima, kuća zbog toga ne trpi, jer stiže sve da uradi.

RAK

Žena Rak se lako udaje, jer je rođena za ulogu supruge i majke. Ona je privržena, odana i prilagodljiva. Voli da je zaštićena a i sama je zaštitnički raspoložena. Vodi računa o kući i porodici više od svih drugih horoskopskih znakova. Može da zapostavi sve druge aspekte života i da se potpuno posveti najbližima.

LAV

Lavica uživa u ulozi udate žene. Ona je sjajna domaćica i njena kuća je uvek puna gostiju koji je obožavaju. Uvek je uz svog muža i svojim veštim postupcima pomaže suprugu da napreduje u karijeri. Ako je udata za jakog muškarca, Lavica je odana i prvržena. Ako je muškarac slabiji od nje, lako ga pretvara u "papučića".

DEVICA

Kada je Devica u srećnom braku, kuća je pod konac. Ona je sjajna domaćica i kuvarica, voljna da spremi najlepša jela. Verna je i privržena, malim sitnicama i svakodnevnom pažnjom pokazuje svoju ljubav. Dobro je organizovana i voli da sve savršeno funkcioniše. Ako joj muškarac ne uzvrati jednakom pažnjom, ume da se distancira i postaje vrlo hladna.

VAGA

Žena Vaga je sjajan intelektualni partner, mudra je i unosi harmoniju u brak i kuću. Ona se uvek trudi da ugodi mužu. Tuđe potrebe stavlja ispred svojih, ali očekuje da se to primeti i poštuje. Koliko se dobro snalazi u društvenom životu, isto toliko je dobra i u kući. Voli da flertuje, ali je verna, jer joj brak puno znači.

ŠKORPIJA

Žena Škorpija prilično ozbiljno shvata brak. Odana je i verna muškarcu kog je izabrala. Sve što radi, radi strastveno, iz dubine svoga bića. Sve dok u braku postoji strast, ona će obožavati da radi sve po kući i preuzeće na sebe veći broj obaveza. Majstor je da opremi i da ukrasi dom. Ako strasti nestanu, nestaće i njena potreba da udovolji.

STRELAC

Žena Strelac prati sve aktivnosti svog muža i pomaže mu. Ona mu je dobar prijatelj. Ume pažljivo da sluša, da daje korisne i mudre savete. U ulozi domaćice, ona je sposobna, brza i efikasna. Retko kada je ljubomorna i njen muž ima priličnu slobodu. Ipak traži poštovanje, kao i slobodu za svoje želje i brojne hobije koje uvek ima.

JARAC

Žena Jarac je pouzdana i verna. Uvek mnogo brine, i o svom mužu, i o deci. U kući je sjajna, izvrsno kuva, praktična je i štedljiva, pazi da nikada ništa ne zafali. Nije preterano nežna, ali je neko na koga drugi uvek mogu da se oslone. Ceni tradicionalne vrednosti i trudi se da očuva porodicu uprkos svim problemima sa kojima se suočava.

VODOLIJA

Žena Vodolija je uvek prijatelj svom mužu. Poštuje ga, razume njegove potrebe, nikada ga ne gleda podozrivo i ne stavlja pod mikroskop njegovo kretanje. Ona mu veruje. Dobra je domaćica i sjajan partner, sve dok joj odgovara muškarac sa kojim je. Lako izlazi iz braka ako je sputana i nema dovoljno slobode da bude ono što jeste.

RIBE

Žena Riba se potpuno emotivno daje muškarcu kojeg je izabrala. Ona je puna razumevanja i daje podršku u svemu svom mužu. Često njegove potrebe stavlja iznad svojih. Sve dok voli, sve mu oprašta. Odana je, pivržena i saosećajna. Nije mnogo praktična, ali dobro se snalazi u kući.

Izvor: Depo.ba
Foto: Ilustracija/Freepik.com

brakhoroskopkućasupruga