MUK U BELOJ KUĆI: Nenad Aleksić Ša priznao da je pomišljao na samoubistvo (VIDEO)

Tokom prošle noći u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima nova učesnica "Zadruge 6" Maja Kovačević progovorila je o nestanku rođene sestre Marijane Seifert i istakla da smatra da je ona izvršila samoubistvo skočivši sa mosta. Nakon Maje, zadrugari su govorili o Marijaninom misterioznim nestanku pre šest meseci, a popularni reper Nenad Aleksić Ša otkrio je da je u jednom trenutku želeo da presudi sebi.

- Potresen sam. Živeo sam sa Marijanom pre 11 godina, kao da je juče bilo. Pobedila je... Ja sam je podržao, ona je bila dosta nesrećna... Imali smo nakon toga mnoga snimanja... Ja sam bio baš srećan, dok je ona želela da se povuče i rekla je da je to ništa ne interesuje... Bila je utučena - rekao je Branislav Radonjić Brendon.

- Često sam živeo u Kanadi, vraćao se... Sećam se dobro kakva je to priča bila, ti intimni odnosi prvi put pred kamerama, tolika ljubav... Ja sam prijatelj sa Nemešem godinama, da se iznenadite ako nas vide zajedno... To je bilo ludilo... U šoku sam od kad je nestala... Nisam hteo da pričam ništa dok ona nešto ne kaže... Ovo je velika tragedija... Ja ću uvek biti tu za Maju... Nekada ljudi treba da isključe rijaliti mozgove i neka malo razmisle zašto je neko ubačen ovde - govorio je Uroš Ćertić.

- Maju sam upoznao na lekarskom pregledu... U jednom trenutku smo ostali sami, znao sam ko je devojka... Ona je meni prišla i pričali smo bez veze, ali osetio sam to nešto... Ovaj rijaliti nekome može i da pomogne, nekada sam znao mnogo da plačem, suze sam izgubio, vremenom sam oguglao... Nažalost, ovo će proći, sada će dobiti svu podršku, ali kada jednog dana dođe do nekog sukoba... Mnogi će napolju reći: "Ma boli nju uvo, došla je da uzme pare", možda i neki sada to misle ovde... Svaka joj čast zaista na hrabrosti, na svemu! - govorio je Ivan Marinković.

- Ovo je stvarno jezivo i tužno. Ja sam doživeo taj linč, jesam uradio šta sam uradio... Mnogo sam se borio sa sobom, da izađem iz svega toga... Dugo me ovako nešto nije iskidalo i potreslo. Ja sam u jednom trenutku bio u fazi da presudim sebi, to znaju moji najmiliji... Voleo bih da ovo malo utiče na gledaoce da shvate šta nosimo sa sobom i da mi u suštini nismo toliko jaki... Tresem se, veruj mi... Postoje popravni, da ispravimo sve greške... Uz veru i jaku volju, došao sam sebi... - izjavio je Aleksić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

nenad aleksić šašasamoubistvoZadrugaZadruga 6