TRPELA JE JAKE BOLOVE: Dejan Dragojević otkrio detalje operacije Aleksandre Nikolić

Učesnica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić juče je operisana zbog komplikacija sa silikonom u grudima, a njen dečko Dejan Dragojević otkrio je da je prolazila kroz velike bolove, kao i da će se u rijaliti vratiti najverovatnije prekosutra.

- Aleksandra je operisana, mislim negde oko 12-13h. Intervencija je prošla dobro, oporavlja se. Jedino mi je žao što nisam pored nje, voleo bih da sam bio tu da je držim za ruku, to je ipak anestezija. Znam koliko joj je teško, imala je velike bolove.

- Mislim da će ostati danas u bolnici, možda i sutra. Posle će se oporavljati u apartmanu, imaće najbolju negu. Jedva čekam da se vrati na imanje da mogu da je vidim, ovako mi je mnogo teško! Ima ogromnu podršku, što je više napadaju, ljudi je više vole! Volim je najviše na svetu, znam da je borac i da će sve da izgura.

Aleksandrina majka Slovenka otkrila je da su joj urađeni novi implanti.

- Konačno sam došla sebi, noćima nisam spavala samo sam gledala televiziju i pratila Aleksandru! Moje dete je danas operisano, izvađeni su implanti i urađeni su novi! Ne znam da li je povećala grudi, nisam pitala, jedino mi je bilo važno da sve prođe dobro i da ne trpi više jake bolove. Produkcija joj je pružila vrhunsku negu, zahvaljujem se što vode računa o mom detetu. Žao mi je što ne mogu da je vidim, to mi je jedino krivo, ali znam da o njoj brine tim stručnjaka, pa mi mnogo lakše.

Inače, kako stručnjaci tvrde, silikon može da pukne usled fizičkog oštećenja, kao, recimo, usled udarca ili preteranog pristiskanja grudi, ali se u ređim slučajevima dešava da pukne i sam od sebe.

Izvor: Informer.rs
Foto: dejan_dragojevic_official_/Instagram

Aleksandra Nikolićdejan dragojevićgrudiimplantioperacijasilikoniSlovenka NikolićZadrugaZadruga 6