PREBOLELA FUDBALERA: Kaja Ostojić u vezi sa uspešnim biznismenom?!

Katarina Kaja Ostojić uživa za sve pare u Francuskoj, i to s novim partnerom, biznismenom, kojeg vešto krije od očiju javnosti. Ona je fudbalera Matea Pavlovića, s kojim je raskinula pre nekoliko meseci, zamenila privrednikom koji je i te kako uticajan u našoj zemlji.

Novi dečko je dobar prijatelj s njenim kumom, osuđenim makroom Duškom Banjcem, ali nije poznato da li je u braku ili ne. Interesantno je to da je Ostojićeva sa kumom i još dve prijateljice bila u Francuskoj, nakon čega je odmor nastavila sa S. L.

Noć u hotelu gde su odseli košta i do 300 evra, a pevačica svakoga dana objavljuje fotografije iz luksuznog restorana i šopinga.

- Može se reći da joj je S. L. novi dečko, ali ona ga neće predstaviti u javnosti jer njemu to nikako ne odgovara. Čovek radi ozbiljan posao i ne treba mu etiketa da je u vezi sa kumom osuđenog makroa. Zato su i rešili da im ljubav bude tajna, a zauzvrat joj ispunjava sve želje. Borave u luks hotelu u Kanu i baš uživaju - kaže izvor.

Kaja odavno ne radi kao pevačica, a i fudbaler sa kojim je bila joj je priuštio lagodan život, kao i sad novi partner. Ona je sa Banjcem uživala u Parizu gde je za noć potrošila oko 5.000 evra. Odakle im pare, to je pitanje koje se samo po sebi postavlja, jer je jasno i poznato da ni Kaja ni Banjac zvanično ne zaraduju.

- Ja sam svojevremeno uložila novac na berzu i sada mogu sebi da dozvolim taj luksuz da vodim svoje prijatelje po svetu i da budem obučena od glave do pete u firmirane stvari - rekla je ona.

Pevačica na pitanja o novom izabraniku nije želela da odgovara.

Podsetimo, pre Pavlovića kaja je nekoliko godina bila u braku sa didžejem Džuniorom Džekom, s kojim je živela u Briselu. Njih dvoje planirali su i proširenje porodice, ali u tome nisu uspeli. Nakon razvoda didžej je brzo našao novu devojku, a Ostojićeva je stupila u ljubavnu romansu sa fudbalerom.

Kaja je kratko bila i u braku sa košarkašem Urošem Duvnjakom, kao i sa Nikolom Dragojlovićem, s kojim ima ćerku Nikolinu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: kaya_ostojic/Instagram

kaja ostojićkatarina kaja ostojićljubavna vezamateo pavlovićtop_slider