Ovog leta hit je "leisure dive"!

Neobično skakanje u bazen, koje možete videti na jednoj od brojnih fotografija koje su preplavile Internet, zove se "leisure dive" ili, u prevodu, "ležerni skok u vodu". Svi koji ovog leta žele da budu "face" u društvu, bilo da su na bazenu ili moru, trebalo bi da probaju ovako nešto.

Na osnovu fotografija već možete dobiti predstavu o čemu se zapravo radi: skočite u bazen, ali pre nego što dotaknete površinu vode treba da napravite neku smešnu pozu.

Idealan položaj se postiže sa skakaonica. Na taj način plivač ima dovoljno vremena da pre nego li padne u vodu napravi pozu kakvu želi. Najbolja poza je kada vam ste u ležećem položaju paralelno s površinom vode. Ako to uspete, a prijatelji vas "škljocnu" fotoaparatom u pravom trenutku - spremni ste za Internet slavu, poput ljudi sa ovih fotografija.

Ekipa LeisureDive.com stalno radi na novim pozama. Ali, jedno je sigurno: dobra poza mora da bude smešna, originalna i sa nekim "asesoarom", poput flaše piva, zastave, novina, odela ili... pa, budite jedinstveni!

Budite pažljivi dok izvodite vašu "leisure dive" pozu, da ne padnete nezgodno u vodu.

Ko kaže da rashlađivanje ne može da bude duhovito?

leisure divezanimljivo