KAD GA POGLEDAM, KAO DA JE ŽELJKO OVDE: Miljana Kulić u suzama progovorila o komplikovanom odnosu sa Ivanom Marinkovićem i odrastanju sina bez oca (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima novinar Darko Tanasijević podigao je Ivana Marinkovića, kako bi sa njim porazgovarao o ulasku Miljane Kulić, njihovom sinu Željku, kao i Miljaninom odnosu sa bivšim dečkom Lazarem Čolićem Zolom.

- Miljana je rekla da je glavna razlika između Zole i Ivana to što je Zola prikriveno zlo, a Ivan transparentno - prokomentarisao je Tanasijević.

- Ivan kaže sve otvoreno, da ga ne zanima dete, da nema osećanja, a Zola sve prikriveno. Ivanova poseta me nije uzdrmala, nego to što nema osećanja prema detetu, odvratno se ponašao - rekla je Miljana.

- Razgovarali ste u pušionici, otvoreno ti je priznao da nema osećaj prema detetu i rekao je da će možda nekad steći, ti si mu rekla da nema osećaj ni prema detetu iz prvog braka - dodao je Darko.

- Naravno, i sam je rekao da nema osećaj, što se tiče prvog deteta, isto nema osećaj. Kad nema za prvo, neće imati ni za drugo. Neka ostane kako on kaže, da nikad nismo bili zajedno. Ja imam zlatno dete, to niko neće moći da mi oduzme. Sramota me je što pozdravlja pse, a nema osećanja prema detetu. Sramota me je budalaština i laži - istakla je Kulićeva.

- A što bi tebe bilo sramota što otac deteta nema osećaj za dete, to treba njegova sramota da bude? Ima zlatno dete kao što je rekla - ubacio se Zola.

- Naravno, to je pozitivan ishod. Ali da mogu da vratim vreme, ovog čoveka ne bih ni pogledala. On kaže da je donor, da nije otac. Kad bih mogla da vratim vreme, ne bih bila sa njim - dodala je Miljana.

- Ja sam negde i najavio da Miljanu gledam kao i svakog novog učesnika, bez obzira na to što nas veže dete - rekao je Ivan.

- Kad je nas vezalo dete? - odbrusila je Kulićeva.

- Ja mislim da kad bismo stajali ovde, da bi njegov sin pre prišao meni, nego njemu - ubacio se Zola.

- Nikada, odvratan si bio prema njemu - nastavila je Miljana.

- Da se ne lažemo, nisi ni ti pokazala neku veliku ulogu majke, imaš sreću što imaš Mariju - rekao je Čolić.

- Kakva god da sam majka, bar sam se borila za Željka, dok Ivana ne zanima. Borila sam se, borim se i dalje. Ostvarila sam mu sve što jedno dete treba da ima, a Ivan nije to uopšte pokazao. Bar sam uz svoje dete. Najbolja sam majka na svetu, Željko me voli zbog toga. Ti si udarao na patetiku, da te otac nije zvao, sve si slagao. Željkova je situacija realna, on oca ne viđa, a tvoj otac je tebe želeo da vidi, zvao te je u Nemačku da radiš - uzvratila je Miljana.

- Red je da njih dvoje pričaju o tome - istakao je Zola.

- Ivane, da li ti je krivo što je sve ovo tako - pitao je Tanasijević.

- Ja se u njihove neraščišćene stvari ne mešam. Ono u šta sam ja upleten jeste Željko. Miljana ima neki gard, to meni nije cilj. Meni je cilj da sa Miljanom imam korektan odnos sa njom. Miljana i ja imamo dete koje je 99,99 posto naše dete, samo još nisam na papiru. Meni to lično i ne znači. Mislim da kada je dete maloletno, mislim da bi taj odnos uspeo bez medija. Pod brojem jedan, moraju oba roditelja da budu razumni. Ja sam to pokušao, nisam se preterano intresovao, jer kada sam pokušavao, nailazio sam u ogroman zid koji se zove Miljana - rekao je Ivan.

- Hoćeš da kažeš da sam se ja isprečila? Vodimo dijalog - rekla je Miljana.

- Ne želim da vodimo dijalog. Marija je, koliko ja znam, staratelj. Marija i Siniša su vrlo korektni bili. Ta moja priča se ne menja, niti može jer je to istina. Tih sat vremena koje sam proveo u kući porodice Kulić, ja znam šta sam doživeo i kako su se ponašali određeni ukućani prema meni. Mirno sam izašao, ispratili su me Marija i Siniša. Čestitao sam rođendan Željku, tako što sam poslao poruku Siniši. Poslednja poruka koja mi je stigla u poslednjih šest meseci je ta sa nekog profila. Pisalo je o alimentaciji, na šta ja nisam naravno odgovorio - nastavio je Ivan.

- Šta znači to: "na šta ja nisam naravno odgovorio" - pitao je novinar.

- Nije postojao taj normalan razgovor. Udario sam u zid i tu je sve stalo - rekao je Ivan.

- Kada su i kako prestale tvoje emocije prema Miljani - pitao je Darko.

- Danas smo pričali o tome šta su emocije. Jedina emocija koju sam imao prema Miljani je ta trenutna strast. Ja nisam bio zaljubljen u Miljanu. Ja sam se verio tada sa tri devojke...To je sve bio deo šoua tamo - rekao je Marinković.

- Da li je dete koje ste začeli, da li je to šou ili život - pitao je Tanasijević.

- Ne, nije šou, to je život - rekao je Ivan.

- Kakav alkohol? Moje dete gde god da je, da je na kraju sveta, ja dolazim da ga zagrlim. Koga vi zaje*avate? Mali je isti on. Ne mogu da slušam ovo! Ne može meni neko da zabrani da vidim svoje dete. Nije mu kupio čokoladicu, bombonicu. Ja mogu da budem najgori, ali da znam da je moje dete negde tamo... Ma, katastrofa - vikao je Zola.

- Kako je moguće Ivane da nemaš ni gram emocije prema tom detetu - pitao je Darko.

- Pričaju kao da je glavica kupusa - nastavio je Čolić.

- Ako je to tako, zašto je Zola tri puta insistirao da Miljana tri puta izvrši abortus ako je pobornik toga da se rađaju deca - rekla je Sanja Grujić.

- To nije istina! Je l' sam ja insistirao da Miljana ode na abortus - rekao je Zola.

- Ne zanimaju me ni Zola ni Bebica koji su sa Miljanom, ja imam svoj cilj i nameru kako treba da funkcioniše. Mislim da će ovde postojati način da se to desi, van kamera i medija. Od Željkovog rođenja nisam hteo da to bude propraćeno, moja želja je bila da to bude samo moje i to je to - rekao je Ivan.

- On nikada nije imao želju da vidi Željka, niti će je imati. On ima osećanja samo za flašu i alkohol, to je njegova ljubav. Naravno da će se pisati o tome, jer smo oboje medijske ličnosti. To što priča da je udario glavom o zid, naravno da je Tijanu zabolelo to što se nikako nije ophodio prema detetu. Čak sam mu i persirala. Veruj mi da mi se de ža vu predstavlja. Željko je isti Ivan i veruj mi da mi nije lako da pričam o ovome. Podseća me kao da je Željko ovde - zaplakala je Miljana.

- Ivane, je l' ti je žao - pitao je Darko.

- Nije mi žao , jer je o tome trebalo da razmišlja kada sam došao u bolnicu - rekao je Ivan.

- Nije došao po Željka, zato nisam upisala ime oca. Nije se pojavio kada sam izlazila, molila sam ga i svakog dana sam ga zvala. Mislila sam da se šali - rekla je Miljana.

- Razumno mi je da zaplače jer je dete raslo sa njom, majka je. Nije mi žao Miljane, jer nije probala ni jednog trenutka za četiri godine ništa. Miljana je svaki momenat naše konverzacije, to nisu bili normalni pozivi. Miljana ni jednog trenutka nije pokazala ni trunku želje da se naš odnos ostvari - rekao je Ivan.

- Razumem da ste imali poteškoće u komunikaciji, ali zar ne postoji nešto što je iznad tih vaših sukoba, a to je dete. Verujem da ako si ti imao želju da viđaš Željka, da nađeš način da budeš okej sa Kulićima, što iz tvoje priče nije bilo moguće, postoje zakonski modeli koji će ti pomoći - rekao je Darko.

- Ništa, onda ću morati da počnem od samog početka. Željko je začet u nekoj drugoj kući. Miljana se porodila u avgustu mesecu. U julu, izvinjavam se, zaboravio sam. Ako je sada poenta da sam ja u tim pauzama između dva rijalitija mogao da se bavim pravnim stvarima, nisam. Probleme je pravila samo ona. Svaki vid komunikacije sa Miljanine strane je bio nenormalan. Počevši od mog izlaska na autoput za Niš. Posle 45 minuta od izlaska iz bolnice, kada smo se rastali da ćemo se čuti. Sve se nastavilo u stilu zvanja, ne normalnog. Morao sam da blokiram te neke brojeve kod operatera - rekao je Ivan.

- Ovo je laž. Setio se priče da sam uznemiravala pevače, pa je sada to iskoristio - rekla je Miljana.

- Ni jedan normalan razgovor nismo vodili, tj. to je započinjalo porukama, pa je prešlo u dosadu - rekao je Marinković.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

ivan marinkovićmiljana kulićZadrugaZadruga 6