PRIŽELJKUJEMO SINA: Luna Đogani i Marko Miljković progovorili o prinovi koju očekuju

Luna i Marko Miljković pre godinu i po dana dobili su naslednicu Miu, a Đoganijeva je ponovo u drugom stanju.

Marko ne krije koliko ga je supruga ovom vešću oduševila, ali je i priznao da bi voleo da Mia dobije brata.

- Moram da budem iskren i priznam da priželjkujemo dečaka. Mia je centar našeg života i donela nam je najveću radost kakvu nismo mogli ni da zamislimo, ali bismo voleli da dobije brata kako bismo se ravnopravno podelili i bili pravi miks. Bez obzira na tu našu želju, bio dečak ili devojčica, najvažnije nam je da se dete rodi živo i zdravo, da Luna bude dobro i da iznese trudnoću bez ikakvih problema - priznao je Marko, a potom otkrio da ih je vest o drugoj bebi dočekala spremne.

- Zahvalan sam bogu na tome što je Luna trudna po drugi put. Ne postoji ništa lepše i vrednije od toga. Ne strahujemo od toga da će biti teško sa dve bebe budući da nam je Mia odlična praksa i da ima energije za tri deteta otkako je rođena. Uzbuđenje postoji i ne možemo da dočekamo da se rodi i pridruži sestri - rekao je Marko, čije uzbuđenje deli i novopečena trudnica.

- Plakala sam od sreće kada sam saznala da sam trudna. Nisam mogla da dočekam da vest podelim s Markom. Želela sam da mu Mia donese test kako bismo sve troje učestvovali u ovoj našoj novoj radosti. Spremna sam na novo poglavlje i zahvalna što me je život odveo tamo gde treba, gde su sav moj mir i sreća - zaključila je Đoganijeva.

Izvor: Alo.rs
Foto: luna_djogani/Instagram

drugo stanjeluna đoganimarko miljkovićMia Miljkovićtop_slidertrudnoća