UVEK SU TU ZA SVOJU DECU: Koji znakovi Zodijaka su najbolji očevi?

U stabilnoj ste i srećnoj vezi i razmišljate o tome kako bi bilo predivno da jednog dana s dragim imate decu? Naravno, svesni ste da kada dobijete dete, ništa više neće biti kao pre – odgovornost će biti mnogo veća i zato ne čudi da se mnogi plaše roditeljske dužnosti.

Međutim, ako ste u vezi s nekim ko je rođen u jednom od ova tri horoskopska znaka, ne morate se toliko plašiti – zato što oni važe za najbolje očeve Zodijaka.

Rak

Za senzibilnog Raka porodica je uvek na prvom mestu. Još dok ćeš biti trudna biće stalno uz tebe, maziće te i paziti, davaće ti dobre savete i nežno će ti tepati na uvo. Kad dođe dete, onda počinje najlepši period njegovog života. Uvek će biti uz tebe i vašeg potomka.

Vaga

Muškarci rođeni u znaku Vage su kul očevi s kojima nikada nije dosadno. Uvek su spremni za zezanciju i vole da pokazuju i objašnjavaju potomcima svet na zabavan način. Bez obzira što su najzabavnije tate među horoskopskim znakovima, mogu da budu i jako ozbiljni. Njihovim istaknutim smislom za pravdu žele (i jako im je to važno!) da vaspitaju decu u emocionalno inteligentne i obzirne osobe.

Lav

Njegova deca su njegov ponos. Jednostavno će uraditi sve što je u njegovoj moći da ih zaštiti. Ne može da im odbije nijednu želju i voli da ih razmazi. Jako je zahtevan prema sebi, jer želi da bude savršen otac, pa već pri rođenju deteta zna svu literaturu o vaspitavanju dece napamet.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

decahoroskopočeviotactata