ĆERKA POZNATOG FUDBALERA, 15 GODINA MLAĐA OD GLUMCA: Otkriveno ko je nova supruga Miloša Timotijevića

Pre nekoliko dana domaću javnost iznenadila je vest da se Miloš Timotijević nedavno razveo, a onda u ekspresnom roku i oženio, i to sa izvesnom Tijanom, s kojom je u vezi bio samo 40 dana.

Kako piše "Kurir", Miloševa nova supruga mlađa je od glumca 15 godina. On ima 47 godina, ona 32. Tijana je ćerka bivšeg fudbalera Saše Simića, koji je duži niz godina igrao u Portugalu za njihove poznate fudbalske klubove Madeiru, Boavistu, Beiru Mar, a po završetku profesionalne karijere postao je uspešan fudbalski agent.

Naš izvor otkriva i zašto je u medijima Tijana prozvana Portugalka.

- Tijana je zbog očeve karijere kao mala otišla u Portugal. Tamo je provela nekoliko godina, a onda je pred kraj osnovne škole došla u Beograd. Tako je i dobila nadimak Portugalka. U Beogradu je završila srednju školu, a radila je i u srpskoj kući fudbala. Pre nekoliko godina ponovo se vratila u Portugal, za koji je izuzetno vezana - kaže izvor i otkriva kako su se Timotijević i ona upoznali:

- Tijana je Miloša upoznala preko svoje dobre drugarice iz detinjstva, a koja duže vreme poznaje i glumca. Odmah su se skapirali, bila je to ljubav na prvi pogled. Kako se nedugo pre toga razveo, oni nisu želeli da gube vreme i posle malo više od mesec dana zabavljanja rešili su da se venčaju u najužem krugu porodice i prijatelja. Za sve se saznalo kada je sam Miloš na svojim društvenim mrežama objavio fotografiju s burmom na ruci, a u opisu iste je kratko napisao "zauzet" - završava izvor.

Podsetimo, do javnosti je prošle nedelje došla informacija da se Timotijević u tajnosti razveo od svoje supruge Dunje, s kojom je u braku proveo 13 godina, ali da se odmah nakon toga i oženio. Niko nije ni slutio da se naš glumac razveo od supruge, zbog toga što je u svojim nedavnim intervjuima pričao o njoj u superlativu.

- Moja karijera je krenula uzlaznom putanjom otkada sam sreo ženu. Ona je moj pokretač. Ne volim da pričam o privatnom životu. Ne volim da delim svoju intimu. Trudim se da sačuvam svoju privatnost, ali u svakom poslu je neophodna podrška supružnika, ne samo nama glumcima. Bez toga je sve teže. Ako imate osobu koja veruje u vas, onda je sve lakše. Imate četvoro očiju, dva srca, dva mozga, dve glave za razmišljanje. Naš posao je takav da je neophodno razumevanje - istakao je nedavno Miloš za medije.

Ipak, ubrzo posle vesti o razvodu od Dunje, na društvenim mrežama počela je da se širi fotografija sa svadbenog venčanja Tijane i Miloša, na kojoj se vidi kako njegova nova izabranica izgleda. Tijana je tako za tu svečanu priliku odabrala elegantnu venčanicu uz telo, koju je, kako je na Instagramu napisala njena drugarica, naručila preko interneta i platila je 40 evra, dok je Timotijević blistao u jednostavnom odelu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: deethebee/Instagram

miloš timotijevićSaša SimićTijana Simićtop_slidervenčanje