ROĐENA JE SA KILOGRAM I SEDAMSTO GRAMA, NISAM MOGLA DA JE VIDIM MESEC DANA: Jelena Pešić progovorila o prevremenom porođaju i odrastanju ćerkice Mile

Jelena Pešić - sada već Vuletić, voditeljka emisije "Ne gledam ti ja to" na RED televiziji u julu mesecu postala je ponosna mama devojčice Mile.

Jeleni je u šestom mesecu pukao vodenjak, morala je da mesec dana bude u bolnici. To niko iz medija nije znao. Jelena se danas zahvalila svojim kolegama i čelnicima televizije što su bili uz nju i što su joj slali reči podrške koje su joj u tim delikatnim trenucima i te kako značile. Posle mesec dana Jelena se porodila carskim rezom. Jelena je pred kamerama RED TV-a priznala kada je prvi put ugledala Milu, da je osetila neopisivu sreću - ali i strah.

- Mila je rođena sa kilogram i sedamsto grama. Vi ne možete da shvatite koliko je to malo! - rekla je Jelena.

Ona je objasnila da je beba odmah otišla u inkubator, stavili su joj respirator na lice i Jelena se jako uplašila. Jelena je postporođajni proces, kako kaže, savršeno podnela. Najviše se brinula oko Mile i šta će biti sa njom.

- Najpotresnije mi je bilo što su bile zabranjene posete zbog korone i što dete nisam mogla da vidim mesec dana. Razmišljala sam da li joj falim, da li joj fali moj miris. Sva sreća slali su nam slike, ali opet gledam sliku i razmišljam da li je tužna... Preveliku podršku sam imala od Mladena, jer je osećao isto što i ja. Doktori na neonatologiji, verujem da su najveći stručnjaci na ovom svetu i oni su mi svaki dan govorili da je Mila stabilna, da je redovno prate... - dodala je Jelena.

- Najteži trenutak mi je definitivno bio kada sam izlazila iz porodilišta. Sve trudnice izlaze sa svojim bebama, muževi ih čekaju sa cvećem i balonima, a ja nisam želela ni da se presvučem. Samo sam u bademantilu izašla i sela u kola. U tom tenutku kada odlazim kući, Milu odvode na neonatologiju. Razmišljala sam kako će ona da stigne i javljam se mami - ali to nije nikakva sreća. Da su me pustili da spavam ispred vrata neonatologije, ja bih tamo spavala. Ipak, najsrećni trenutak definitivno mi je bio kada sam dobila poziv da mogu da dođem po Milu. Da je dobro i stabilno. Mladen i ja kao da smo imali već desetoro dece - jer smo se tako lepo snašli. Plašila sam se kako ću znati kada je gladna, ali sve znaš - sve osetiš - zaključila je Jelena.

Izvor: Pink.rs
Foto: mladenvuleticdjoma/Instagram

Jelena PešićMila Vuletićmladen vuletićZadrugaZadruga 6