SREĆA MOJE PORODICE JE NA PRVOM MESTU: Aleksandra Subotić progovorila o pomirenju sa Pecom Raspopovićem (FOTO)

Rijaliti zvezda Aleksandra Subotić odlučila je da progovori o odnosu sa nevenčanim suprugom Pecom Raspopovićem nakon pomirenja.

Naime, Raspopović je prevario Aleksandru sa njenom tadašnjom drugaricom Majom Marinković, ali je Aleksandra rešila da pređe preko svega.

Atraktivna crnka je odgovarajući na pitanja fanova na društvenoj mreži Instagram priznala kako je došlo do pomirenja sa ocem njenog dvogodišnjeg sina Jovana.

- Aleksandra, mene samo interesuje kako je došlo do pomirenja? - glasilo je jedno od pitanja.

- Do pomirenja je došlo tako što je svako skapirao gde je pogrešio i ljubav je pobedila, a glupost otišla u zaborav. Ne želim da pričam o detaljima i nikome ne želim da pridajem na važnosti, ali bih rekla ovako: Pomirili smo se mnogo ranije nego što ste to imali prilike da vidite ili pročitate u novinama, samo što to nije imao ko da objavi - napisala je Subotićeva.

Foto: sandrasuboticss/Instagram

- Ko te prevari jednom, varaće uvek. Razmisli malo - savetovali su pratioci Aleksandru.

- Može biti, ali ne mora! Šta je to u životu tako isključivo? Postoje neka pravila? Ili ste vi vidoviti? Nek' je on meni živ i zdrav, pa šta god bude - neka bude, ja sam sve od sebe dala - da sve bude kako treba - napisala je bivša zadrugarka.

Foto: sandrasuboticss/Instagram

- U kakvim si odnosima sada sa Pecom? - upitala ju je jedna pratiteljka.

- Iskreno, u fantastičnim odnosima. To je čovek koga ja zaista volim. I to što se deseilo - desilo se. Normalno da mi nije bilo lako da zaboravim sve to i pređem preko svega. Bilo koji drugi da je bio na njegovom mestu, ne bih mu oprostila, ali je za mene sreća moje porodice na prvom mestu - zaključila je Aleksandra.

Foto: sandrasuboticss/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: sandrasuboticss/Instagram

Aleksandra Subotićmaja marinkovicPeca RaspopovićZadruga