ŽUDE ZA NOVIM ISKUSTVIMA: Koji horoskopski znaci obožavaju da putuju?

Većina ljudi voli da putuje barem povremeno, ali saznajte koji su to znaci horoskopa kojima je to osnovna potreba.

Strelac

Ovo su najveći avanturisti Zodijaka koji ne vole dugo da se zadržavaju na jednom mestu. Žude za novim iskustvima, a nije im mrsko da putuju sami, jer će na putovanju pronaći zanimljive saputnike. Vole da posećuju različita mesta, ali ih najviše privlače daleke zemlje i drugačije kulture. Žele da istinski dožive mesto koje su posetili i upoznaju običaje, ljude, hranu i kulturu.

Vodolija

Vodolije su takođe zavisne od putovanja. Ne vole rutinu i dosadu, pa će odlaskom na putovanje pokušati da razbiju monotoniju svakodnevice. Vole da upoznaju druge zemlje i kulture, a najviše ih raduju nova poznanstva i zanimljivi razgovori. Ne privlače ih popularna i naglašena mesta, već su pristalice odlaska na neobične i nepoznate destinacije gde mogu da steknu jedinstvena iskustva.

Blizanci

Blizanci ne podnose dosadu. Kada su kod kuće, osećaju se kao da im nešto nedostaje. Vole promene, zanimljiva mesta i nove ljude, a posebno uživaju u obilascima znamenitosti i muzeja kada putuju. Nisu pristalice dalekih destinacija, pa više vole da putuju češće, ali na kraće udaljenosti. Žele da posete što više mesta i da se ni na jednom ne zadržavaju predugo, da im ne bi bilo dosadno.

Izvor: Index.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

avanturaDosadahoroskopputputovanje