PORODICA JE KOMPLETNA, UŽIVAMO SA NAŠIM BLAGOM: Marija Egelja progovorila o odgajanju sina Alekse

Voditeljka televizije "Pink" Marija Egelja i njen suprug, biznismen Aleksandar Dabić nedavno su postali roditelji dečaka, kome su dali ime Aleksa, po odabiru mame.

Kako je porođaj prošao u najboljem redu, novopečena majka je posle nekoliko dana napustila porodilište i sada uživa u porodičnom domu sa suprugom i sinom.

Prezenterka vremenske prognoze otkrila je kakav je osećaj biti mama.

- Dogovorili smo se da ja smislim ime za sina, a suprug za ćerku. Želela sam da bude sličnog imena, lika, karaktera kao on, a Aleksa je skraćena verzija od Aleksandar. Muž je podržao moj izbor, svideo mu se predlog, a ja u šali kažem da sam zapravo želela da mi se sin zove po ocu.

Osećaj koji je novi član doneo u porodicu voditeljka ne može u potpunosti da opiše, ali kaže da će zauvek pamtiti prvo držanje sina u naručju, njegov miris i dodir.

- Prvo sam bila prezahvalna što je zdrav i prav, a onda sam osetila najveću moguću ljubav i povezanost koja raste. Za sada je dobar, plače, jede i spava, što mi kažemo radi svoj posao. Mogla bih da ga gledam satima i uživam u tom blaženstvu i radosti. Nisam mogla da zamislim da je toliko božanstven osećaj, nemerljiv sa bilo čim drugim. Celo telo mi je ispunjeno neopisivom ljubavlju. Porodica je kompletna i uživamo sa našim blagom - ispričala je Egelja.

Izvor: Kurir.rs/Gloria
Foto: marija.egelja/Instagram

Aleksa DabićAleksandar Dabićmarija egeljatop_slidertv pink