MUŠKARAC MORA DA ME ŽARI I PALI, NISAM ŽENA ZA KAVEZ: Milica Pavlović otkriva kakvog partnera priželjkuje

Milici Pavlović baš ne ide u ljubavi, ali ono što je sigurno jeste da ne gubi nadu i da veruje da je pravi neće zaobići.

- Prizivam da se zaljubim. Zaljubljena sam u svoj posao i nove pesme. Rekli su mi da je nemoguće da stignem da izbacim novi album posle samo godinu dana od "Posesivne" - rekla je Pavlovićeva tvrdeći da ne veruje u "nemoguće".

Mnoge njene kolege svu energiju usmeravaju ka karijeri, a ljubavni život ostavljaju po strani zbog nedostatka vremena, a da li je to slučaj i sa Milicom?

- Ja nikada nisam bila udavača, to je poenta. Kada sam imala 17 godina želela sam da se udam sa 22, u stvari nisam imala pojma o životu. Ako budem sa nekim "za stalno", taj neko mene mora bar upola da loži kao što me loži ovaj posao. Muškarac moja da me pali i žari da bi uopšte mogao da bude u mom sistemu. Mene loži mozak. Volim inteligentne i pametne ljude i morao bi da razume ovaj tempo mog posla, što jeste zaista teško. Morao bi da zna kada da smiri lavicu, da je pusti i da ne želi da ta lavica bude u kavezu. Ja nisam žena za kavez - priznala je pevačica, pa otkrila šta joj je do sada falilo u prethodnim vezama:

- Sa nekima nije bilo moguće u tom momentu, nekada sam ja ta koja odleti iz priče da bi se posvetila poslu, ali svaka priča se zavržila na lep način i u korektnim odnosima sam sa svima. Svako od njih ima samo lepe reči za mene, uvek me pozdravljaju njihove mame i tako to - kaže Milica i otkriva da je u poslednje vreme više privlače mlađi momci.

- Ja ni ne poverujem kada mi kažu koje su godište, jer su to pametni mlađi ljudi, pa nikada ne bih rekla da su mlađi - kazala je Milica i otkrila da nikada nije upoznala porodicu sa svojim partnerima, jer je imala dogovor sa njima da upoznaju samo pravog.

Inače, Milica Pavlović je trenutno zaokupirana priremama za prvi solistički koncert koji će biti organizovan u februaru naredne godine. Kako je navela, ovaj njen uspeh predvidela je još pre osam godina Marija Šerifović kada joj je tvrdila da veruje u njen potencijal.

Nedavno je pevačica uhvaćena na aerodromu u garderobi vrednoj više od 4.000 evra. Samo hulahopke koštaju 350 evra.

- Ja sam švajcarska škola, odgovorna sam i znam da cenim novac, ali isto tako znam i da ga potrošim. Imam prioritete. Odvojiću pare za album, ali ću isto tako priuštiti sebi tri dana odličnog putovanja. Pored svih tih dobrih restorana i pića, poželim i da pojedem u nekoj uličici kroasan i kafu, da sedim na stepeništu ili da kupim kokice i šetam. Ponašam se normalno. Dobro zarađujem, niko mi nije to poklonio, sama sam sve stekla i volim da potrošim - kaže Pavlovićeva.

Izvor: Blic.rs
Foto: senoritamilica/Instagram

ljubavna vezamilica pavlovićtop_slider