BIVŠA ZADRUGARKA UŽIVA U ŠESTOM MESECU TRUDNOĆE: Otkriven pol bebe koju nosi Ana Korać

Ekipa emisije "Paparaco lov" nedavno je usnimila Anu Korać, i to u šestom mesecu blagoslovenog stanja. U prethodnim izjavama bivša zadrugarka je često isticala kako bi volela da na svet donese devojčicu, ali kako saznaje ekipa emisije "Ekskluzivno", poslednje lekarske prognoze pokazale su da će roditi dečaka.

Naime, Ana je u više navrata pričala kako nikad nije bila srećnija zbog nove ljubavi, te da bi sa novim partnerom htela da se ostvari na svim poljima, kao i da bi volela da dobije ćerkicu.

- Svuda oko nas su neke bebe, gde god se okrenem samo vidim bebe. To je neki znak. 2022. godina mi je počela prelepo i želela bih da se ostvarim s njim na svim poljima, i volela bih da dobijem devojčicu - smejala se tada Koraćeva, pa nastavila:

- Ne znam da li sam normalna, ali prvi put da sa muškarcem želim stvarno da mi sve uspe, eto, to baš želim - kazala je Ana jednom prilikom u emisiji "Ekskluzivno".

Koraćeva zajedno sa svojim partnerom uživa u ljubavi i održava trudnoću daleko od znatiželjnih očiju javnosti, međutim, bivša zadrugarka nije prestala da brine o svom fizičkom izgledu, te i dalje često posećuje svog estetičara, koja je otkrila da li Ana ima česte promene raspoloženja u drugom stanju.

- Ana nije zahtevna, jako je draga. Rekla bih da je lagana, ali "lagana" je mala reč, pre bih rekla da je mnogo draga osoba. Povukla se iz javnog života, pa ne bih ni ja puno da pričam i iznosim informacije, s razlogom je to uradila - istakla je Tatjana, Anin lični savetnik u trudnoći.

Izvor: Pink.rs
Foto: ana_korac/Instagram

Ana Koraćpol bebetrudnoćaZadruga