ŠOK PRIZOR U SPAVAĆOJ SOBI: Miljana Kulić videla Zolu u vreloj akciji sa Anitom Stanojlović, pa sa Nenadom Macanovićem Bebicom imala žestok seks (VIDEO)

Učesnici "Zadruge 6" Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica imali su žestoke svađe tokom celog dana, zbog čega je ona donela odluku da raskine sa njim i zauvek stavi tačku na njihov odnos. Međutim, kao i svaki put, Kulićevu to nije dugo držalo. Nakon što mu je prišla, Miljana i Nenad završili su zajedno u krevetu i proslavili pomirenje.

Njih dvoje su pred punom sobom imali žestoku akciju, kao da su totalno sami. Iako je Miljana pričala da sebi više neće dopustiti seksualne odnose tokom učešća u rijalitiju, brzo je poklekla.

Takođe, Miljanin bivši dečko Lazar Čolić Zola i njegova nova devojka Anita Stanojlović započeli su vrelu akciju u spavaćoj sobi, tokom koje je Čolić pokazao i više nego što je hteo. U jednom trenutku Kulićeva je snimila šta se dešava u njihovom krevetu, pa je probudila Nenada Macanovića Bebicu i započela novu akciju.

Pošto je Zola završio pre Miljane i Bebice krenuo je kao toaletu, Kulićeva nije odolela da ne baci pogled na bivšeg izabranika i njegovu novu devojku.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Twitter/PrintScreen

Anita Stanojlovićlazar colic zolamiljana kulićNenad Macanović BebicaseksZadrugaZadruga 6zola