NISAM IMALA NOVCA DA SE BORIM ZA DETE: Selma Bajrami progovorila o gubitku starateljstva nad sinom

Pevačica Selma Bajrami ubrzo nakon rođenja sina rastala se sa suprugom, ali je borba za starateljstvo počela tada i traje i dalje. A najteži momenat, prema pevačicinim rečima, dogodio se 23. decembra 2020. godine kada je sud dodelio sina njenom bivšem.

Selmi se tada svet srušio. Pevačica nije imala novca da plaća advokata zbog čega mu je otkazala punomoćje i doživela je težak poraz:

- Tada je donesena odluka da moj sin pripadne ocu. Zbog korone sudovi nisu radili kako treba, a uvek je i bilo kašnjenja. Malo ranije sam otkazala punomoć svom advokatu zato što nisam bila u situaciji, zbog pandemije, da plaćam, jer, kao što znate, mi pevači smo bili ugroženi. Nisam tada imala novaca i s obzirom na to da sam se sve vreme branila od ovog čoveka koji me napada godinama i koji se služi svim i svačim da mene ocrni kao majku - ispričala je Selama Bajrami.

Podsetimo, pre sedam godina Mujo Musić rekao je da ga Selma ne zanima kao i da ne želi da se pojavljuje u medijima jer nije javna ličnost.

- Nemam komentar. Ne želim ništa da pričam za novine, nadam se da me razumete. Selma je javna ličnost, a ne ja. Nije mi mesto u medijima - rekao je Musić.

Izvor: Informer.rs
Foto: selmabajrami.star/Instagram

selma bajramistarateljstvo nad detetom