UDARIO JE MOJU MAJKU KAD JE SAZNAO DA SAM SE PORODILA: Anita Stanojlović progovorila o komplikovanom odnosu sa ocem (VIDEO)

Učesnici "Zadruge 6" Anita Stanojlović i Lazar Čolić Zola razgovarali su ispod trema, a dotakli su se i njenog odnosa sa ocem. Anita je ispričala Zoli da je on mrtav za nju.

- Majka je uvek tu, šta god da uradim. Dok na primer otac nije znao da sam se porodila, majka ga je zvala: "Desilo se nešto, ne mogu preko telefona, oko dece je". Rekao da ne može, mora da kosi. Na kraju ode kod majke, ona mu kaže: "Čestitam, postao si deda". Znaš koju je frku napravio, udario je. I ja mu tu napišem da je mrtav za mene, on napiše majci svašta. Nije došao da vidi dete dugo. Nije ga ni video, nego kad je trebalo da da alimentaciju majci, ja namerno povedem dete, nije ga ni pogledao - ispričala je Anita.

- Moraš da shvatiš jednu stvar, danas-sutra da se desi da od svega ovog da postaneš neko i nešto u životu, ostvariš svoje ciljeve, postaneš uspešna žena, mnogi ljudi koji nisu bili uz tebe će da se kaju i da pokušavaju na sve načine da dođu do tebe. Kakav god da je otac, opet je tvoja krv - dodao je Zola.

- Ne bih ga pogledala nikad u životu - istakla je Stanojlovićeva.

- Videćeš sada kad izađeš, setićeš se mojih reči, znaš koliko se meni rođaka javilo, da ne znam ni ko su - govorio je Čolić.

- Tako očekujem i od nekih drugarica - rekla je Anita.

Anita je istakla i da se plaši reakcije svoje majke na vezu sa Zolom.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Anita Stanojlovićlazar colic zolaZadrugaZadruga 6zola