ZARAĐIVALA SAM VIŠE NEGO ON: Ana Bekuta progovorila o testamentu Milutina Mrkonjića i podeli imovine (FOTO)

Juče se navršilo tačno godinu dana otkako je preminuo političar Milutin Mrkonjić.

Njegova emotivna partnerka Ana Bekuta oglasila se na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram i demantovala pisanja medija o Milutinovom testamentu i navodnoj podeli imovine sa njegovom zakonitom suprugom Dašom.

- Dok mi se u zadnjih godinu dana rušio svet, mnogi su raspravljali o mojoj i Milutinovoj imovini. Bilo je to ponekad teško da se čita i probavlja. Kao da sam neka sirotica, a ne žena koja radi, stiče i stvara poslednjih 40 godina. Možda vam je nepojmljivo, ali ja sam zaradila više nego Milutin. Pametno sam ulagala i živela jednako i pre njega, i sa njim i nakon njega. Ono što je Milutin imao, ostalo je zakonitoj naslednici i ja protiv toga nemam i nikad nisam imala ništa. Ne postoji nikakav testament i nikakve sapunice koje mediji kreiraju. Naš smo život živeli u skladu i dogovoru. Možda vi ne biste tako, to je vaša stvar. Naš je bio naša stvar. Novac me nikad nije zanimao - iz jednostavnog razloga jer sam imala svoj. U periodu kad sam srela Milutina bila mi je potrebna samo ljubav, toplina i pažnja. To sam dobila i živeli smo u toj toplini, ljubavi i pažnji do kraja njegovog života. Tužno je gledati koliko je nekima neverovatno da žena ima, da je žena zaradila, stvorila i stekla bez muškarca. Ako je tako nešto neverovatno u 21. veku, mi kao narod imamo ozbiljan problem. Svim devojkama želim da pronađu ljubav kakvu sam ja pronašla u Milutinu. Za pare se pobrinite same. Tako je slađe - napisala je pevačica pokraj crno-bele fotografije sa Milutinom iz srećnih dana.

Podsetimo, Mrkonjić rođen je 23. maja 1942. u Beogradu, a diplomirao je na Građevinskom fakultetu na katedri za puteve, aerodrome i železnice. Od 2008. do 2012. bio je ministar za infrastrukturu, a od jula 2012. do avgusta 2013. ministar saobraćaja, nakon čega je nastavio da obavlja dužnosti poslanika SPS u Skupštini Srbiji. Dobitnik je mnogih državnih, društvenih i profesionalnih priznanja. Sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: anabekuta1/Instagram

ana bekutaimovinamilutin mrkonjićtestament