U STILU MAJE MARINKOVIĆ: Anita Stanojlović napravila haos zbog raskida sa Lazarom Čolićem Zolom (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugarima je prikazan video-snimak svađe Anite Stanojlović i Lazara Čolića Zole zbog Marka Markovića.

- Zamerio mi je Marka Markovića. Sela sam pored Ivana, a pre toga je bila tema za Marka da li ga gledam još uvek. Nisam ga pogledala ni jednom i desilo se šta se desilo - rekla je Anita.

- Zola, je l' moguće da si ljubomoran toliko - pitao je Milan.

- Smatram da je ovoj devojci rijaliti najbitniji. Zamolio bih je da se skloni od mene, da ne bih ja počeo da igram rijaliti. Grebaće na kapiju! Nakon prvog klipa, ona je izjavila da me je ostavila. Posle toga je vidimo kao da je na modnoj pisti, a bila je navodno povređena. Marko Marković seda pored nje, ona ostaje i sedi tu. Posle toga izjavljuje kako nju Bilal gleda, kako je gledao i ostalo, a do večeras je bila sa mnom u vezi. Da li je ku*vinski da ti izjavljuješ to, a da ja to ne znam? Meni takve stvari ne trebaju - rekao je Zola.

- Ja ako ti napravim haos, a hoću, deteta mi. Ništa nisam uradila Bojane - besnela je Anita.

- Daj mi da pijem vodu, nemoj da se blamiraš - rekao je Bojan Simić.

Anita je otišla do spavaće sobe i ispolivala mu krevet.

- Vidim kako si zaljubljen, izjavljuješ da bi je**o Miljanu - rekla je Anita.

- Bih i je*aću je - rekao je Zola.

Miljana Kulić je skočila da napadne Čolića u čemu ju je sprečila Marija Kulić.

Stanojlovićeva je nakon sukoba sa Zolom otišla u radionicu, te je tom prilikom počela da mu baca stvari, a čak mu je i jedan od parfema slomila.

- Kad sam gledala Marka? Ne gledam - rekla je Anita dok je bacala stvari.

- Ne uništavaj mu stvari, sisaj ku*ac! Na šta ti to liči. Razbila si dečku parfem, koja si indijanka. Šta se tu prevrćeš - rekao je Miljan Vračević.

- Sve ću da mu polomim - rekla je Anita.

- Glumiš Maju, koga glumiš, bacaš stvari i lomiš. Ajde bre, sramota. Pokazala si da si neurotična i da si budala... Stajao je iza tebe kad su imali argumente, da si dr*ala ku*ac Marku i ostalo - rekao je Miljan.

- Ne može da mi kaže da igram rijaliti - plakala je Stanojlovićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Anita Stanojlovićlazar colic zolaZadrugaZadruga 6zola