DALILA I DEJAN ĆE SE POMIRITI I UĆI U "ZADRUGU": Huso Mujić uveren da će njegova ćerka obnoviti vezu sa bivšim suprugom

Huso Mujić otkriva da se njegova ćerka Dalila Dragojević kaje što je prevarila supruga Dejana Dragojevića sa Filipom Carem u prošloj sezoni rijalitija "Zadruga" i da će ga moliti za oproštaj.

Iako se sve vreme nadao njihovom pomirenju, na putu ka tome stajala je Aleksandra Nikolić, koja je bila s Dejanom u vezi. Međutim, pošto ju je Dragojević u subotu javno ostavio, i ta prepreka je rešena!

- Dalila i Dejan će se pomiriti, i to uskoro! Kad god moja ćerka dođe u njihovu kuću u Gornjem Šepku, plače, jer joj se vraćaju sećanja na život sa Dekijem. Svesna je da je napravila veliku grešku i glupost. Mnogo joj je žao zbog svega, posebno zato što ga je povredila. Samo je pitanje dana kada će se njih dvoje videti i o svemu popričati. Uveren sam da će proslaviti Novu godinu zajedno u kući, a posle mogu i u "Zadrugu"! - kaže Huso.

On dodaje da nikada nije prestao da veruje u njihovo pomirenje:

- I dalje čuvam fotografije na kojima su Dalila i Dejan. Kada se budu pomirili, uramiću te slike i pokloniti im. Znam da se vole i zato treba da zaborave sve što se desilo u prošlosti i sačuvaju brak. Ako se to desi, biću najsrećniji čovek na svetu!

Dalilin otac kaže i da je predvideo da će Dejan ostaviti Aleks. Huso veruje da će Nikolićeva vrlo brzo imati seks sa Carem i time pokazati da nikada nije ni bila prava za njegovog zeta:

- Znao sam da njihova veza neće opstati čim je Aleksandra ušla u "Zadrugu". Da zaista voli Dejana, ne bi išla u rijaliti bez njega! A tek ovo muvanje s Filipom?! Pa ko bi to trpeo?! Od prvog dana ga gleda, smeška mu se, pa se pipkaju... Ona će sa njim uskoro leći u krevet, videćete. Aleksandra ne bira sa kim će da bude jer nema obraz! Laka je devojka! Car je još jednom pokazao da je loša osoba i veliki švaler.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Avaz TV - YouTube/PrintScreen

Aleksandra Nikolićdalila dragojevićdejan dragojevićFilip Carhuso mujićZadruga