La Luna: Novi kratki crtani film od Pixara

Kratki animirani film kuće Pixar - "La Luna" predstavljen je nedavno nekolicini srećnika na Festivalu animiranog filma u francuskom gradiću Ansiju. Ako je suditi po utiscima sa Interneta, očekuje nas najmagičniji Pixarov crtać ikada sa zanimljivim obrtom i, kao i obično, snažnim emocijama smeštenim u svega nekoliko minuta.

La Luna je vanvremenska priča o dečaku koji odrasta u neobičnim okolnostima. Jedne večeri njegov otac i deda će ga prvi put povesti sa sobom na posao. U starom drvenom čamcu odveslaće na pučinu mora i bez kopna na vidiku, staće i čekaće. Veliko iznenađenje čeka dečaka kada sazna kakvim neobičnim poslom se bavi njegova porodica. Da li treba da prati primer svog oca ili dede? Da li će uspeti da nađe svoj put u konfliktu stavova i istrošenih tradicija?

Ostaje nam da sačekamo dugometražni animirani film Hrabra Merida (Brave) koji u svetske bioskope stiže krajem juna 2012. godine, jer će "La Luna" verovatno biti taj magični razlog zašto se na "Pixarove" filmove stiže u bioskope na vreme i ostaje dok se svetla ne upale.

Pogledajte scenu iz kratkog animiranog filma "La Luna"!



Pogledajte i: TIZER FILMA "HRABRA MERIDA"

bravehrabra meridala lunapixar