"Farmа" zatvara vrata na Pinku?

Mada je kasting za popularni rijaliti šou počeo još polovinom jula po nekim najavama četvrta sezona ovog šoua ipak neće biti emotovana od jeseni na "Pinku".

- Iako se još razmatra da li će se emitovati četvrti serijal "Farme", po svemu sudeći za to su veoma slabe šanse, jer Željko Mitrović umesto rijalitijima, želi da se više bavi kvalitetnim šou programima, zabavnim emisijama i kvizovima gde će biti predstavljena i nova voditeljska pojačanja, čime bi na pravi način parirao konkurentskoj TV Prvoj – kaže za S media izvor blizak produkciji.

"Farma" je izuzetno skup projekat koji po sezoni košta više od milion evra, a za licencu treba izdvojiti više od 100.000 evra.

- Licenca za sledeću sezonu još nije plaćena, mada to ništa ne znači, ako Željko bude to želeo (a poznato je da ponekad odluke donosi u poslednjem času) ekipa može da organizuje i za dve sedmice čitav serijal sa sve kastingom - dodaje isti izvor.

Iako će većina pomisliti da odustajanje od "Farme" ima veze sa novinskim napisima, prema kojima je Mitrović u velikim dugovima, Pink je od 2. avgusta u blokadi.

- Blokada računa je normalna pojava za većinu firmi u Srbiji. "Pink" toliko zarađuje da se svaka posle nekoliko dana okonča. U odnosu na period kada je Mitrović bio u bolnici, sada su sve kraći intervali blokade, što znači da se finansijska situacija popravlja. Prema nekim procenama upućenih, do kraja godine bi mogao i da izađe iz dugova. Na sajtu NBS je istaknuto da Pink od ponedeljka više nije u blokadi, a radilo se o 12 miliona dinara što je suma koju ova medijska kuća zaradi za samo jedan dan.

PR-a Pinka, Tatjanu Vojtehovski nije ni potvrdila ni demantovala ovu vest.
- Još uvek nije napravljena jesenja programska šema. Kastinzi nisu počeli jer još uvek ne znamo da li će "Farma" krenuti da se emituje od septembra ili ne.

farmatanja vojtehovskitelevizija pink