POKAZALA SE KAKVA JE, A ON SE PONAŠA KAO KER: Huso Mujić žestoko opleo po Aleksandri Nikolić i Filipu Caru

Otac Dalile Dragojević, Huso Mujić prati dešavanja u "Zadruzi" i podseća da je bio u pravu kada je tvrdio da njegov bivši zet Dejan Dragojević neće dugo biti u vezi sa Aleksandrom Nikolić.

- Ponavlja se stara priča. Ja sam znao da od te ljubavi neće biti ništa, video sam kako ona reaguje kad se svađaju, koliko galami, a tako se osoba koja je zaljubljena i stvarno voli, ne ponaša. Mene su pitali šta mislim, a ja iskreno odgovorio iako nemam ništa od toga da li su oni zajedno ili ne. A sad ispade da sam ja kriv za sve - kaže Huso Mujić.

- Aleksandra je htela da se zabavi, uspela je u tome i nije joj trebalo puno da pokaže zapravo šta je i kakva je. Čim se ona baraba pojavila, ona se razotkrila - kaže Huso i dodaje da ne gubi nadu da će se jednog dana Dejan i Dalila pomiriti.

- Ja se nadam da će biti zajedno. Dejana nikad nisam zaboravio, niti ću. Takav zet se neće pojaviti, niko ne može da bude kao što je on bio meni. O njemu nikada neću reći ružnu reč, on je dečko za primer. Logično je da svom detetu želim najbolje, a ja smatram da je on taj.

Huso je zgrožen Filipom Carem koji je prvo uništio porodicu njegovoj ćerki Dalili, a sada je i Dejana odvojio od devojke.

- Nema tu emocije, taj Filip je teška baraba. Uništava decu zarad svoje sitne koristi. On samo zna da truje ljude, tako je bilo sa Dalilom, a tako je i sada sa Aleksandrom. On je prevarant jedan običan. Kao ker sakrije sve što želi, što mu ne odgovara, a ako hoće nešto, on to i uradi i baš ga je briga što će nekog da unesreći. To pravi mangupi ne rade - zaključuje Huso.

Izvor: Kurir.rs/Svet
Foto: Blic - YouTube/PrintScreen

Aleksandra Nikolićdalila dragojevićdejan dragojevićFilip Carhuso mujićZadrugaZadruga 6