Novogodišnji program RTS - "Za očeve i za majke" 

Ako ste odlučili da Novu godinu dočekate kod kuće, ne smete propustiti program koji je Radio-televizija Srbije pripremila za vas. Priče i pesme o onima koje najviše volimo i koji najviše vole nas, okosnica su spektakularnog novogodišnjeg šou programa pod nazivom "Za očeve i za majke". Te posebne noći setićemo se onih koji su nas stvorili ljudima i onih čije živote mi stvaramo - naših roditelja i naše dece.

Najlepše melodije i tekstovi posvećeni očevima, majkama i deci u izvođenju najvećih zvezda popularne muzike, skečevi u kojima učestvuju poznati glumci i vaša omiljena TV lica, horovi, orkestri, plesni ansambli... sve ovo čini šou koji će trajati od 21 čas 31. decembra do duboko u noć prvog dana 2023. godine.

Glumci Olga Odanović, Marija Vicković i Marko Gvero zaduženi su za smeh te noći. Mileva, Natalija i Moca dobili su iznenadnu priliku da na neočekivan način učestvuju u realizaciji novogodišnjeg programa na RTS-u. Naravno, Mileva ne bi bila Mileva kada ne bi pokušala da iskoristi dolazak na televiziju kako bi ostvarila svoje zamisli. Hoće li u tome uspeti, videćemo...

Sa nama će biti i najveće zvezde zabavne i narodne muzike: Lepa Brena, Zdravko Čolić, Seka Aleksić, Aleksandra Prijović, Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Sergej Ćetković, Jelena Tomašević, Dženan Lončarević, Boris Režak, Bojana Stamenov, Sanja Vučić, Leontina, Sale Tropiko, Mitar Mirić, Željko Šašić, Čeda Marković, Dragan Kojić Keba, Neda Ukraden...

U ponoć, Novu godinu čestitaće nam pesnik čiji su stihovi obeležili odrastanje mnogih generacija - Ljubivoje Ršumović.

Najbolje zagrevanje pred novogodišnji program svakako će biti nova epizoda hit serije "Mama i tata se igraju rata", koju emitujemo 31. uveče, od 20 časova na RTS1.

Prvog dana Nove godine, posle još jedne epizode "Mama i tata se igraju rata", gledaćemo čak dve TV premijere - u 21h domaći film "Južni vetar 2", a od 23.20 "Snouden", film oskarovca Olivera Stouna o životu Edvarda Snoudena, jednog od najkontroverznijih i najtraženijih ljudi današnjice.

Kao i uvek - Jutarnji program, Hronika i Šarenica su sa nama i u prazničnim danima sa svojim novogodišnjim specijalima, a filmski program RTS-a pripremio je sjajan izbor novogodišnjih naslova - od vesterna, trilera, drama, akcionih filmova do filmova za najmlađe.

U 21h, 3. januara na RTS1 očekuje nas još jedna TV premijera - ruski romantični film "Hoću muža", sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi.

Izvor: RTS
Foto: Nikola Ristić, Gordan Jović/Promo

Aleksandra prijovićbojana stamenovHoću mužajelena tomaševićJužni vetarleontinalepa brenaMama i tata se igraju rataneda ukradennova godinanovogodišnji programrtssanja vučićsergej ćetkovićtop_sliderzdravko čolić