PORODIČNA DRAMA SE NASTAVLJA: Tanji Savić bivši muž i svekrva spremaju osvetu zbog dece

Pevačica Tanja Savić istakla je da više nema nikakav kontakt sa bivšim suprugom Dušanom Jovančevićem, ali tvrdi da se njihovi sinovi redovno čuju sa ocem.

Međutim, njihova porodična drama tu ne prestaje, već sada Tanjina nekadašnja svekrva planira da navodno podnese tužbu protiv nje. Kako se navodi, Dušanova majka unuke nije videla dve godine, otkako su došli u Srbiju.

- Ona sumnja da im je Tanja zabranila da pričaju sa njom, a njen sin Dušan ne želi da se meša u njihov odnos. Tanja je pričala da je imala probleme sa svekrvom koja je uvek bila na strani svog sina. Pričala je da je vređala i da je decu nagovarala da ne vole svoju mamu. Kada su sinovi došli kod Tanje ona je njima zabranila da se čuju sa bakom. Čak kada pričaju sa ocem i pojavi se Ana kako bi ih videla na blic, Tanja tada prekida vezu - rekao je izvor.

Kako priča izvor, Tanjina bivša svekrva teško podnosi razvdojenost od unuka.

- Jasno je Dušanu više puta stavila do znanja da on sa decom može da priča, ali da njegova majka ne može. Tanja je jako kivna na nju i ne može da joj oprosti mnoge stvari, jer se kao žena nije saosećala sa njom. Koliko znam do Tanje je sad došla informacija da će Ana da podnese tužbu zato što joj brani da ima kontakt sa unučićima, a na sve to će njihov advokat da napakuje kako i Dušan ne viđa decu, kako se čuje sa njima samo kada Tanja to dozvoli, te da im ona nanosi duševnu bol. Ana je navodno bolesna od kada su dečaci došli u Srbiju, jer se razbolela od tuge - kaže izvor blizak Savićevoj.

Izvor: Blic.rs/Star
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Dušan Jovančevićsudtanja savićtužba