MOJOJ SESTRI JE PARALIZOVANO 60 ODSTO MOZGA, U KOLICIMA JE VEĆ 30 GODINA: Potresna ispovest Dada Polumente o teškoj porodičnoj situaciji

Dado Polumenta je u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" otkrio veliku porodičnu tragediju - njegova sestra Dejana je zbog greške lekara već 30 godina u kolicima.

Gostujući na televiziji "Blic" Dado je otvorio dušu i ispričao detalje iz privatnog života o kojima nikada javno nije govorio.

Njegova sestra je imala samo tri meseca kada joj se stanje naglo pogoršalo:

- Dajana je sestra moja koja je rođena kao i svaka druga beba, kao normalno dete. Sa tri meseca je imala unutrašnju temperaturu 42 kada su joj doktori dali pogrešnu injekciju i paralizovali su joj šezdeset posto mozgda. Od tog momenta su počeli godinama da otkazuju funkcije i mišići - rekao je Dado koji nije mogao da sakrije suze.

- Zadnjih, pa eto da kažem, trideset godina je ona u kolicima. Ne postoje reči kojima bih mogao da opišem tu bol i patnju, ne moju koliko od mojih roditelja i kroz šta je ona prošla. Jako je teško stvarno pričati o ovim stvarima i nikada nisam imao priliku da pričam o tome - kroz jecaje je rekao Dado u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" i dodao:

- Ali, mogu reći samo da sam od nje mnogo naučio o životu, o ljudima, o toj čistoći, definitivno.

Izvor: Informer.rs/Blic
Foto: dadopolumentaofficial/Instagram

dado polumentaNa terapiji sa Slavicom Đukić Dejanovićtop_slider