NE SEĆAM SE KAD SAM BIO OVAKO ZALJUBLJEN: Zvezdan Slavnić progovorio o vezi sa Anđelom Đuričić, zadrugarka istakla da više nema pravo da morališe drugim devojkama (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditeljka Ivana Šopić pročitala je pitanje za Anđelu Đuričić.

- Gde je nestala moralna osoba koja je svima moralisala? - glasilo je pitanje.

- Prosto, desila se emocija prema zauzetom. On je bio u vanbračnoj zajednici, desilo se to nešto. Neću moralisati nikome u narednom periodu, za sada nemam pravo. A da li sam kompetentna, to će gledaoci odlučiti. Zaljubila sam se, to možda nije okej. Čula sam danas nešto na radiju, mislite da je to neka priča. Meni to nije potrebno, a ponajmanje ovakvo. Ušli smo u vezu posle "Pretresa", nismo nikome pričali. To je to. Ostaće šta neću dozvoliti sebi - rekla je Anđela.

Voditeljka je potom pročitala pitanje za Slavnića.

- Da li si ikada bio ovako zaljubljen kao što si u Anđelu? - glasilo je pitanje.

- Ne znam ni da sam toliko zaljubljen u Anđelu... Šalim se, ne sećam se kad sam bio zaljubljen, to je odgovor. Kažu da sam na "Zadrugoviziji" izgledao 10 godina mlađi, sad još mlađi - rekao je Zvezdan.

- Šokirana sam što niko ne ustaje da komentariše. Ovakva tema je zanimljiva, a od vas 50 niko nema komentar. Ovi ljudi imaju strahopoštovanje, naglašavam, strahopoštovanje. Ja nemam strahopoštovanje ni prema kome. Meni je ovo toliko degutantno, morbidno i odvratno, kako od njih, tako i od vas. Anđela koja je došla da prosipa moral, histerisala je zbog Uroša i Kerića, pričala za sve devojke šta je pričala, rekla da iz poštovanja prema roditeljima neće imati ništa, što se promenilo od ponedeljka. Zvezdane, da si imao bilo kakvu emociju, razmišljao bi kako ti se žena oseća kod kuće. Ovu temu sam ja pokrenula kad sam rekla da ima zabranjenih ljubavi koje se ne komentarišu, Zvezdan mi je prišao i napao me što se nisam ogradila. Svi su znali šta se dešava, niko nije hteo da pokreće temu - skočila je Anastasija Stanojević Palčica.

- Živa istina je da niko nije hteo da pokreće temu. Palčice, ti imaš 21 godinu, mi imamo malo više i ovo jeste nesvakidašnja situacija. Najveći problem za svaku vezu je što se sećamo svega što su pričali. Tu temu smo apsorvirali za ova tri, četiri dana da li je Zvezdan ostavio nekoga da tuguje i plače. Što se Anđele tiče, kad ih posmatram, on ima 46 godina, ona 24, to je ozbiljna razlika. Kad se desi ovde, mora da se razmišlja zbog čega se desilo. Anđela, koja je govorila Keriću i Urošu ono, baš je specifična - rekao je Ivan Marinković.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Anđela ĐuričićZadrugaZadruga 6Zvezdan Slavnić