SAVETI MEJKAP STRUČNJAKA: Najbolja novogodišnja šminka prema boji vaših očiju

Novogodišnji praznici su jedna neprekidna zabava, puna izlazaka, sjaja i raspoloženja. Kucnuo je čas da odaberete mejkap za najluđu noć. Koja novogodišnja šminka je najbolja za vašu boju očiju?

Prava novogodišnja šminka prema boji očiju

Izabrati pravu senku, onu koja odgovara vašem obliku i boji očiju je ultimativni zahtev uspešnog mejkapa. Boja senke može da vam istakne, smanji, poveća oči... Zato – izabrite pravi mejkap!

Novogodišnja šminka za smeđe oči

Doza dopamina je ono što nam je svima očajnički potrebno. Svečana noć je prilika da svoje lice pretvorite u platno za eksperimente. Pokušajte da šminka bude razigranija nego što ste navikli u svakodnevnom životu. Za smeđe oči savršene su nijanse neonskih i metalik boja, svetli ruževi i vlažni sjaj.

1. Roze senka

Ružičaste note u šminkanju su odličan način da unesete malo flerta u autfit. Volimo ovu ideju sa efektom sjaja – jednostavno nanesete rozu senku u željenom obliku i potom liniju kapka dopunite cirkonima.

2. Strelice u električnoj boji

Svetao ajlajner je smela izjava. Takva devojka direktno govori o svojoj hrabrosti, lakom raspoloženju, spremnosti da eksperimentiše. Vlasnici smeđih očiju treba da se igraju sa neonskim nijansama poput ultramarina ili narandže. Strelica će biti tanka ili debela, u zavisnosti od toga koliko snažan efekat želite da proizvedete. Nanesite olovku ili gel ajlajner duž linije trepavica u pokretima prema gore do spoljašnjih uglova. Završite sa nekoliko slojeva maskare za volumen.

3. Bronzana novogodišnja šminka

Svetlucava šminka sa efektom bronzane preplanule boje je odlična opcija za devojku sa toplim tonovima kože i kose. Pripremite lice hidratantnom kremom, nanesite podlogu sa mokrim završetkom, koristite bronzer. Nakon što dodate malo toplog svetlucanja na kapke, koristite sjaj za usne.

4. Plava senka

Trendovi iz 90-ih zaživeli su ove godine punim plućima. Ako se na zabavi pojavite u majici bez rukava i sa plavom senkom za oči niko neće biti previše iznenađen. Šljokice su tu da podrže party izgled.

Novogodišnja šminka za plave oči

Pobedničke nijanse senki za svetle oči: rubin ružičasta, breskva, kajsija, koral, bakar, bronza. Plava, srebrna ili svetloljubičasta će izgledati dobro. Slobodno pomešajte, na primer, boju korala na kapcima, sa plavim ajlajnerom.

1. Zlatni metalik

Istaknite svoju ženstvenost nijansama metalik nijansi. Sive i srebrne boje mogu da priguše živost plavih očiju, dok bronzane i crvene mogu učiniti da oči izgledaju bolesno, ali meko zlato je savršeno.

2. Soft glam novogodišnja šminka

Ova novogodišnja šminka pogodna je za nežne romantične prirode. Koristi jednu meku svetlucavu nijansu na gornjem kapku i drugu ispod očiju za zanimljiviji efekat. Dodajte ovde ružičasto rumenilo i diskretan ruž, i izgledaćete kao da blistate iznutra.

3. Grimizni karmin

Najlakši način da napravite večernju šminku za nekoliko sekundi je da koristite ruž za usne svetle boje. Ostatak vaše šminke može biti prirodan i nudel. Koristite dugotrajan ruž i odgovarajuću olovku, kao i kremasto rumenilo i senke za oči. Obratite pažnju na ton – mora biti savršen.

Novogodišnja šminka za zelene oči

Misteriozni izgled sa velom obično je inherentan devojkama sa zelenim očima. Pojačajte magični efekat svetlom i neobičnom šminkom koristeći svetlucave teksture.

1. Retro strelice

Kosa u stilu "Zlatnog Holivuda", grimizni ruž i strelica – takvu devojku koja se pojavila na novogodišnjoj zabavi biće teško zaboraviti.

2. Oči sirene

Za ovaj popularni seksi izgled "sirena oči", zelenookoj lepotici dovoljna je blistava senka sa šimer efektom, koja ističe boju očiju. Svu šminku treba napraviti koristeći vlažne teksture, tada ćete izgledati kao Mala sirena, koja je izašla na obalu uz zvuk zvona.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

boja očijudoček nove godinenova godinanovogodišnja noćnovogodišnja šminkanovogodišnji mejkapsenke za očišminka