BILO JE MNOGO BOLNIH I TEŠKIH SUOČAVANJA: Jovana Pajić progovorila o krahu braka sa Saletom Tropikom

Poznata pevačica Jovana Pajić tokom prošle godine stavila je tačku na brak sa frontmenom "Tropiko benda" Aleksandrom Cvetkovićem.

Tridesettrogodišnja Beograđanka sumirala je 2022. godinu na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram i otkrila da je teško podnela kraj bračne zajednice.

- Ova godina je za mene bila rolerkoster života. Jako teška, puna izazova i promena. Bolnih i teških suočavanja, sa samom sobom prvenstveno. Zdravstvenih bagova, kao posledica svega gore navedenog. Ono što želim svima, kao i sebi je da se ne opirete. Da dozvolite sebi da izađete iz sopstvenih granica, oklopa i poznatih programa. Nije lako, ali je neophodno verujte. Živite svoj najbolji život, delite sreću i radujte se tuđoj. Pohvalite, podržite i izdržite! Volim vas - napisala je pevačica pokraj fotografije na kojoj pozira sa prijateljima, koji su joj u najtežem životnom periodu bili oslonac.

Podsetimo, Jovana i Sale Tropiko venčali su se krajem novembra 2011. godine, a tokom braka dobili su ćerke Helenu i Đinu.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: jovana___pajic/Instagram

aleksandar cvetkovićjovana pajićrazvodsale tropikotop_slider