KONAČNO SVI NA OKUPU: Dejan Dragojević otkrio da posle šest godina proslavlja Božić sa svojom porodicom u Veterniku (VIDEO)

Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević izjavio je da će nakon šest godina proslaviti Božić sa svojom porodicom u Veterniku.

Naime, Dejan je na svom Jutjub kanalu podelio impresije za najradosniji hrišćanski praznik i prisetio se godina kako je sve izgledao dok je boravio u roditeljskom domu.

Kako je naveo, mlađi Dragojević šest godina nije slavio Božić i dolazio u svoju kuću u Veterniku, tako da je veoma srećan što će ove godine drugačije.

- Svake godine sam najviše voleo Badnje veče zato što svaki put je bilo tu kod druga okupljanje, pali se vatra, krademo drva. Badnji dan je meni super, sečemo badnjak i pijan dođeš kući i onda ide Badnje veče. Uvek smo se maskirali, ići ću i ove godine. Nisam slavio Božić i Badnji dan ovde kod mene kući jedno šest godina, ovo je prvi Božić da ću biti kući posle toliko vremena. Sa Davidom ću seći Badnjak - rekao je Dejan u video-snimku.

Izvor: Kurir.rs
Foto: dejan_dragojevic_official_/Instagram

badnjakbadnje večebadnji danbožićdavid dragojevićdejan dragojevićpraznik