TI SI POGREŠAN IZBOR: Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić žestoko se sukobili zbog njenog ponašanja, zadrugar joj zapretio raskidom (VIDEO)

Tokom prošle noći na rijaliti imanju u Šimanovcima Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić žestko su se sukobili zbog njenih odnosa sa zadrugarima u Beloj kući.

- Budeš li ovo sledeći put uradila mi nećemo pričati ne znam koliko. To ružno ponašanje radi kad budeš sama, jer to što se ti kuneš u kulturu, to je nekulturno. Nije poenta da ti budeš kuturna prema kulturnima, nego prema svima - rekao je Zvezdan.

- Mi smo u priči, ja ti objašnjavam, stani da vidiš da li je neko zauzet, a ne da upada u reč i razgovr. Kao naše nije bitno, a hotel je bitan - rekla je Anđela.

- A što ja tako ne uradim - rekao je Zvezdan.

- Meni kad neko kaže "izvinite što prekidam razgovor", mi smo par koji vodi svoj razgovor. Ljudi su izgubili osnovnu kulturu. To radi samo Petrući - rekla je Đuričićeva.

- A ti ćeš da ih naučiš. Pričaću još dva, tri munuta sa tobom i posle ćeš me juriti po dvorištu - rekao je Slavnić.

- Vidiš kako si bezobrazan - rekla je Anđela.

- Nećeš mi ovde kulturu tražiti, danas si oko mrvica vrištala, a nije tvoj krevet. Još jednu ovakvu stvar i završavam priču s tobom, a ti razmisli da li ćeš da pričaš normalno sa mnom. Kad si sa mnom nećeš se prema ljudima ophoditi tako jer ja mogu da planem - rekao je Slavnić.

- Opet mi kažeš da ćeš da ideš, a znaš da me to povređuje - rekla je Đuričićeva.

- To što si ti gledao u prošloj sezoni da sam jurila, neću, to je za mene najveće ponižavanje. Meni ne treba prevaspitavanje, roditelji u me dovoljno vaspitali - rekla je Anđela.

- Reci mi šta tebi smeta - rekao je Zvezdan.

- Ne znam kako da ti kažem. Imamo problem - rekla je Anđela.

- Tvoja priča i pravdanje su suludi, ja te ne vaspitavam. Jako je ružno to što radiš i pričaš. Pitam te normalno u čemu je problem - rekao je Slavnić.

- Da li se ja tebi mešam u tvoje lične razgovore u kući? Da li se mešam u tvoje muške rasprave? Kako onda ti daješ sebi za pravo da se mešaš u moje? - pitala je Đuričićeva.

- Jer je jadno i ružno - rekao je Zvezdan.

- Smeta mi što ne smem da budem nervozna - rekla je Anđela.

- Ako ovako nastaviš onda si pogrešan odabir - rekao je Slavnić.

- Zainatiću se, pokazaću ti kako izgleda kad se ja zainatim, sve ono što ne voliš videćeš - rekla je Anđela.

- Nećeš biti bezobrazna jer nećeš sa mnom biti. Ti ne shvataš da ja nemam grešku prema tebi, a ti radiš to. Kažem ti lepo, a ti opet. Kako da me ne iznerviraš, a ti možeš da se razdereš i pričaš šta hoćeš - rekao je Zvezdan.

- Meni smeta da bilo ko sluša naše rasprave, nemam potrebu za tim - rekla je Đuričićeva.

- Ja se ne derem, devojko, utišavaš me. Nijednom te nisam uvredio i uradio kako ti ne želiš, a jašeš mi mozak. Hoćeš da se priča i hoda po tvojim pravilima, ne možeš sa mnom tako. Sa starijim si. Glumiš da jesi, ali nisi sa nekim od 23 godine. Zaljubio sam se... - rekao je Zvezdan.

- Ti si pre rekao da si pogrešio - rekla je Anđela.

- Boriću se koliko mislim da treba. Ne znam, videću, ako se ovako nastavi verovatno sam pogrešio, ne za*ebavaj me - rekao je Slavnić.

- To što si ti u životu naučio da ne poštuješ pravila, to je tvoj problem. Olakšaj mi život i na papir mi napiši pravila ponašanja, ja poštujem pravila ponašanja Velikog šefa, poštovaću i tvoja - rekla je Anđela.

- Ja te ne plaćam da budemo zajedno - rekao je Zevezdan.

- Važi, tata - rekla je Đuričićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Anđela ĐuričićZadrugaZadruga 6Zvezdan Slavnić