IZ DANA U DAN POSTAJAO JE SVE VEĆI PROBLEM: Princ Hari u memoarima otkrio detalje o svom penisu

Cure detalji iz knjige princa Harija, britanski mediji ne prestaju da pišu o njima, a neki od njih prilično su bizarni. Vojvoda od Saseksa podelio je brojne privatne detalje i otkrio da je obrezan. Ispričao je i kako je njegov penis ozebao na bratovom venčanju jer se malo pre toga vratio s ekspedicije na Severnom polu.

- Tata je bio jako zainteresovan i saosećao se s nelagodom zbog mojih ozeblih ušiju. Dok su se uši i obrazi oporavljali, penis nije. To je iz dana u dan postajalo sve veći problem - naveo je u memoarima dodavši da nije želeo previše da priča o svom penisu, za koji je saznao da je ozebao nakon što je stigao kući.

Podsetimo, Hari je u memoarima otkrio i da mu je vest o smrti majke saopštio njegov otac Čarls, i to na prilično hladnokrvan način. Osim toga, princ je u knjizi obznanio kako čuva kosu svoje mrtve majke Dajane u kutijici. Napisao je i da žali što je pogledao intimne scene svoje supruge Megan Markl iz serije "Suits".

O odnosu Kejt Midlton i Megan Markl često se polemisalo i spekulisalo, a onda je 2018. godine odjeknula vest da je između dve jetrve izbila velika svađa.

Kejt i Megan su se suzdržavale da daju komentar u vezi sa svađom, ali je Hari rešio da sve iznese u javnost u svojoj autobiografskoj knjizi pod naslovom "Spare".

Naime, njih dve su se, kako on navodi, posvađale zbog haljine koju je princeza Šarlot trebalo da nosi na venčanju Megan i Harija.

Takođe, Hari u svojoj biografiji tvrdi da nikada nije bio kum na venčanju svog brata princa Vilijama 2011. godine i da je to bio medijski trik.

Takođe, britanski princ priznao je da je ubio 25 ljudi dok je služio u Avganistanu.

- Uvek sam mogao tačno da kažem koliko sam neprijateljskih boraca ubio. Dakle, moj broj je 25. To me nije ispunilo zadovoljstvom, ali nisam ni osećao sramotu - glasi odlomak iz Harijeve knjige.

Princ Hari je ranije rekao da mu je deset godina u britanskoj vojsci dalo iskustvo kakvo nema nijedan drugi član kraljevske porodice. On je služio vojsku od 2005. do 2015. godine i penzionisan je u činu majora. Učestvovao je u borbama u Avganistanu 2008. i 2012. godine.

U svojim memoarima, britanski princ priznao je i da je koristio drogu kada je imao 17 godina.

- Tada sam koristio kokain... Nije bilo baš zabavno, i nisam se osećao posebno srećnim zbog ovoga... Imao sam sedamnaest - napisao je princ Hari u memoarima "Spare" čiji je izlazak zakazan za danas - 10. januar.

Ipak, memoari britanskog princa "Spare" ("Rezervni") pušteni su u prodaju u Španiji nekoliko dana pre globalnog lansiranja 10. januara.

Autobiografska knjiga otkriva mnoge duboko lične detalje iz Harijevog života, kao što su dubina raskola između princa i njegovog brata Vilijama, naslednika trona, konzumiranje droge, prvo seksualno iskustvo i još mnogo toga.

Princ Hari je za odluku da objavi memoare koji otkrivaju razdore unutar britanske kraljevske porodice rekao da je reč o želji da ispriča svoju priču nakon 38 godina "izvrtanja istine".

On je intervjuu koji je dao za britanske mreže u okviru promocije memoara koji su izazvali zapaljive naslove u medijima uoči objavljivanja rekao da je kraljevska porodica "saučesnik u bolu i patnji" njegove supruge Megan i da je njegova maćeha Kamila, supruga kraljica, odavala detalje privatnih razgovora medijima, jer je morala da rehabilituje svoj imidž nakon dugogodišnje afere s njegovim ocem.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Sky News - YouTube/PrintScreen

kralj čarlsMegan Marklmemoarimemoari princa harijaprinc hariprinc vilijamprinceza dajanaRezervniSpare