PEVAČICA MUDRO ULOŽILA ZARAĐEN NOVAC: Katarina Grujić otvorila ugostiteljski objekat u Crnoj Gori

Pevačica Katarina Kaća Grujić rešila je da zarađeni novac uloži u još jedan biznis, a u ceo projekat, kako navode domaći mediji, nije ušla sama, već s rođenom sestrom.

- Kaća i njena sestra opredelile su se za ugostiteljstvo i u Kolašinu na obroncima planine Bjelasice sagradile su luksuznu kuću u planinskom stilu - počinje izvor, i dodaje:

- Ova kuća je projektovana tako da u njoj može da boravi osmoro ljudi istovremeno. Prostor ima prelep pogled na netaknutu prirodu i dizajnirana je za pravi hedonizam. U ovoj nekretnini koja se izdaje postoji kamin i sauna, veliko luksuzno kupatilo, nekoliko spavaćih soba i prostrani dnevni boravak za odmor. Da bi se boravilo u ovoj kući, po danu treba izdvojiti 300 evra, a u prostoru istovremeno može da boravi osam osoba. Uprkos retro izgledu i planinskom stilu, kuću odlikuju savremena arhitektonska rešenja u materijalu gradnje. Po zamislima Katarine i njene sestre arhitekta je projektovao i dizajnirao ovo zdanje, a u njega je implementirao sve ono što je i njima dvema bitno da imaju kada s porodicom idu na odmor. One očekuju da tu bude posetilaca tokom cele godine, a ne samo dok traje skijaška sezona.

Predstavnici sedme sile su kontaktirali pevačicu, kako bi proverili ova saznanja, a ona je to ushićeno potvrdila, ali i otkrila kako je došla na ideju da pored pevanja počne da se bavi još jednom delatnošću.

- Ovo je bila ideja moje rođene sestre, ali sam je ja oduševljeno prihvatila i samo sam je pitala kada krećemo s realizacijom. Vrlo brzo smo se dogovorile o svim detaljima budući da smo veoma slične i imamo gotovo identičan ukus, pa tako nije bilo problema oko toga kako će kuća izgledati. Želele smo da taj prostor poseduje sve ono što je i nama potrebno kada smo na odmoru pa smo tako izgradile kamin, saunu, luksuzno kupatilo, velike komforne spavaće sobe... I sestra i ja imamo primarne profesije, pa će nam ovo biti dodatni izvor zarade, ali nikad se ne zna, možda se biznis i proširi, pa se ceo ovaj kompleks i proširi - rekla je pevačica.

Izvor: Kurir.rs/Alo!
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

bjelasicakatarina grujićKolašinkuća na planinitop_sliderugostiteljski objekat