JA SAM TVRDOGLAVA, ZNAM ŠTA MU SMETA: Anđela Đuričić progovorila o svađama sa Zvezdanom Slavnićem (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugarima je prikazana svađa Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića. Nakon odgledanog klipa reč je dobio Zvezdan.

- Svađali smo se zbog kreveta i kose - rekao je Slavnić.

- Deluje kao da ti je sve teže da trpiš vaše čarke - kazala je voditeljka emisije Ivana Šopić.

- Jeste, to se dešava kada sam umoran i nije mi do priče. Ne kažem da su sitnice razlog za svađu, ali se ipak to desi - kazao je Zvezdan.

- Da li od nje zahtevaš da spusti loptu? - upitala je voditeljka.

- Ne zahtevam, ali neke stvari ne idu uz nju. Kad to kažem, mislim da ne treba da se raspravlja zbog gluposti - kazao je Slavnić.

- Naše svađe nisu bile zbog ozbiljnih problema. Navikla sam da sve stoji pod konac, a tek se sad navikavam da vlažne maramice nisu gde sam ih ostavila i da je njegova majica na krevetu. On je taj koji mi goovri da nismo isti po tom pitanju i da ne može sve uvek da bude savršeno raspoređeno. Kod mene sve mora da bude na svom mestu. Ako je to "najveći" problem, onda je to rešeno - kazala je Anđela.

- Ovde čim se uđe u vezu, odmah spavaš pored partnera, napolju nije tako, zato se to dešava. Ne bi bilo normalno da nemamo nikakvu raspravu - dodao je Slavnić.

- Neka mi je rekao šta mu smeta. Ja sam tvrdoglavija, treba da znam šta mu ne odgovara - kazala je Đuričićeva.

- Da li ti smeta jer govori da si džangrizava? - upitala je Ivana.

- Već sam opuštenija jer mi posteljina nije na svom mestu - kazala je Anđela.

- Sve ovo je banalno, ali može da se pretvori u nešto vše od toga. Potrebno je da se ona smiri i da prestane da traži problem u sitnicama - dodao je Ivan Marinković.

- Ovo će biti sve žešće i žešće. Kako bude vreme prolazilo, videćemo da li je njihova veza ispravna ili ne - rekla je Milica Veselinović.

- Da li misliš da je Mensur pogrešio kada ti je govorio da se ugledaš na Anđelu? - upitala je voditeljka Milicu.

- Smetalo je mi je kad bi je to govorio za bilo koga. Uvek sam mu skretala pažnju da svako može da promeni ponašanje, kao što se sada desilo - istakla je Milica.

- Ako je ovo prava ljubav, pravdam vam sve. Bio sam prevaren, ali sam i varao. Nikada se nisam osećao zadovoljno. Ono što je važno, jeste da se odnos napusti, kada se kapaciteti popune. Zvezdan je popustljiviji, moguće je da će Anđela praviti veće probleme u vezi - rekao je Adam Đogani.

- Imaju li oni budućnost? - upitala je Ivana.

- Zašto da ne. Ne vidim zašto bi govrili da tu nema šanse za uspehom. Verujem u njih. Ako ti je do nekog stalo, nikada nećemo pogledati nekog drugog. Čim se ovo desilo, onda znači da nije - kazao je Adam.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Anđela ĐuričićZadrugaZadruga 6Zvezdan Slavnić