FINANSIJE SU IM JAČA STRANA: Koji horoskopski znaci najbolje upravljaju novcem?

Da li ste znali da znak u kom ste rođeni može mnogo da kaže o tome kako upravljate novcem? Astrolozi smatraju da su neki znakovi Zodijaka dobri s novcem, a drugi nikako ne znaju njime da raspolažu.

U nastavku teksta saznajte koji znakovi najbolje upravljaju finansijama.

Bik

Bikovi marljivo rade i uvek se trude da uštede. Oni pre svake kupovine sve proučavaju i traže najbolje ponude, a ako nisu sigurni da će nešto moći da plate, radije će se suzdržati od kupovine. Uvek imaju čvrsto postavljene finansijske ciljeve i to im pomaže da se osećaju sigurnim u pogledu novca.

Devica

Device su vrlo praktične i detaljne kada je u pitanju rešavanje životnih problema, a pogotovo kada je reč o novcu. One nikada ne srljaju u novu kupovinu ili ulaganje. Pre ikakvog troška sve pomno istražuju i analiziraju kako bi bile sigurne da će dobro proći.

Škorpija

Škorpije imaju odlične instinkte kada je reč o novcu. One uvek istražuju nove načine ulaganja i inteligentnog upravljanja finansijama. Pritom su spremne i na rizike, ali čak i ako izgube nešto novca, to će nadoknaditi idućim pametnim investiranjem. Imaju dobar nos za zaradu i znaju da prepoznaju obećavajuće prilike.

Rak

Rakovi žele da budu finansijski stabilni. Oni naporno rade jer žele da imaju dobre prihode, ali znaju i da uživaju u zarađenom novcu. Nastoje uvek da imaju nešto ušteđevine za hitne slučajeve, a na ovu listu su dospeli i zbog toga što izbegavaju nepotrebne troškove i pametno ulažu novac.

Izvor: Index.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

finansijehoroskopnovacprihoditroškoviulaganjeušteđevena