U POSLEDNJI ČAS: Najbolje novogodišnje odevne kombinacije

Vreme je da razmislite koje su to najbolje novogodišnje odevne kombinacije za još jedan doček! Ako ste još uvek neodlučni, tu smo da vam pomognemo!

Pravila oblačenja za novogodišnju noć u potpunosti će zavisiti od vaših planova. Kratak zadatak bi mogao biti da ponesete glamuroznu haljinu (za elegantnu koktel zabavu) ili da ostanete opušteni (džins i lep top bi bili dovoljni za kućnu žurku).

Bilo da nameravate da imate glamurozan doček ili da ostanete kod kuće, evo naših ideja za novogodišnju odeću u kojoj ćete dočekati Novu godinu u velikom stilu!

Elegantno odelo i pantalone

Ako želite da budete pametniji u krojenju ovog looka, počnite tako što ćete potražiti odelo od tkanine dostojne dobre zabave – brokat, saten i žakar imaju onaj preporznatljiv metalik sjaj. Zatim razmislite o tome šta, ako ništa drugo, želite da obučete ispod, posebno ako idete na prepun plesni podijum i možete da se otarasite jakne.

Haljine sa šljokicama

Šljokice mogu zvučati kao najočiglednija opcija za sezonu žurki, ali se ipak mogu učiniti da se inovativnim i svežim izborom za odeću za novogodišnju noć. Sve je u boji koju odaberete i kroju vaše haljine. Ove godine na glavnoj ulici dominiraju nijanse zelene, žute i ljubičaste, pa zašto se ne biste i vi isprobali u ovim tonovima?

Metalik look

Da, svi volimo šljokice. Ali pored paleta za žurke, postoji mnogo drugih načina da dodate svetlucanje svom novogodišnjem izgledu.

Poluprovidno

Bez obzira da li ćete noć provesti u lokalnom pabu ili u restoranu koji nudi vrhunsku hranu, jedan od najisplativijih načina da ažurirate bilo koju novogodišnju odeću jesu sjajne hulahopke.

Poluprozirne hulahopke i mala crna haljina su klasična kombinacija, ali možete isto tako lako da obučete stari minić sa metalnim detaljima ili čak uz čarape u boji.

Svečana haljina sa volanima

Neka podešavanja za doček zahtevaju više drame. Obimni nabori odmah deluju i izgledaju pomalo kraljevski – idealno za koktele i zabave na lokaciji dostojnoj bajke.

Satenska haljina

Ako želite da imate svečani autfit, bez sjaja i šljokica, saten je idealna opcija za vas.

Neonska bodicon odeća

Zamenite svoju paletu boja za novu godinu tako što ćete preći sa tradicionalnih tamnih nijansi i tonova dragulja. Neka "što svetlije to bolje" bude vaša mantra u stilu 2023.

Asesoari u izobilju

Ako odeću čine minđuše, onda je u novogodišnjoj noći vreme da ovaj trend isprobate. "Luster minđuše" pun su pogodak čak i uz farmerke i belu majicu.

Izvor: Lepota i zdravlje
Foto: Ilustracija/Freepik.com

doček nove godinehaljinanova godinanovogodišnje haljinesatenska haljinašljokice