KOŠARKAŠ POSTAJE OTAC: Mina i Nemanja Nedović čekaju prvo dete

Kako "Blic" piše atraktivna manekenka Mina Milutinović, koja je u braku sa košarkašem Nemanjom Nedovićem je u blagoslovenom stanju, a kako je na početku trudnoće, lepe vesti je podelila samo sa porodicom i najbližim prijateljima.

- Kada su saznali da je u drugom stanju, Mina je bila presrećna, pa je odmah pozvala Nemanju. Njihovom ushićenju nije bilo kraja. Kako je Mina na početku trudnoće, žele da sve prođe kako treba, prvi kvartal trudnoće, a onda će i javno pričati o srećnim vestima. Za sada kriju jer žele da samo oni uživaju u lepim momentima. Nemanja je drži kao malo vode na dlanu i njegovoj sreći nema kraja - rekao je izvor i dodao:

- Mina nije razmažena trudnica. Pokušava da isprati Nemanju, pa je išla i na sportske događaje na koje je on pozvan. Jedno drugome su velika podrška. Nemanja je prati i na preglede i vode računa da trudnoća protekne u najboljem redu.

Mina i Nemanja su 2020. godine sklopili građanski brak i organizovali intimno slavlje u najužem krugu ljudi, a dve godine kasnije, u avgustu 2022. venčali su se i u crkvi i napravili veliko svadbeno veselje.

Izvor: Blic.rs
Foto: neda1624/Instagram

detemina milutinovicMina Nedovićnemanja nedovićtop_slidertrudnoća