BORILI SMO SE DA BEBA OSTANE ZDRAVA: Trudna Tara Simov (FOTO)

Nekadašnja učesnica rijaliti programa "Zadruga", a sada voditeljka Tara Simov sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram podelila je danas lepe vesti.

Naime, dvadestdvogodišnja crnka otkrila im je da je u drugom stanju, te da će za nekoliko meseci postati majka.

Simova je objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojim izabranikom Danilom Raičevićem, pokazujući trudnički stomačić.

- Da, da i da! Postajemo roditelji! Iskreno, ne znam odakle bih počela, ni šta bih rekla. Ko me prati zna da sam se ja još pre nekoliko godina pomirila sa činjenicom da možda nikada neću biti majka, shodno nepotpuno razvijenom radu jajnika i materice. Međutim, na slavu moje porodice smo saznali najlepšu vest na svetu! Četiri meseca smo se borili da ostane beba zdrava, jer smo prolazili kroz rizičnu trudnoću i mnoštvo komplikacija, međutim, zvanično je sve u redu! A ja ću našoj bebi, ovako javno obećati da će biti najsrećnije dete na svetu! Svaku muku koju smo mi možda prošli, svaku suzu i svaku bol, ti ćeš zaobići! Ljubavi, tebi hvala za sav trud i živce, i najsrećnija sam što si baš ti taj! A za samo nekoliko meseci, ceo svet je naš, ti, bepče i ja! - napisala je Tara.

Nakon objave bivše zadrugarke usledile su čestitke njenih prijatelja i pratilaca koji su joj poželeli sreću u novom životnom razdoblju.

Foto: tarasimov/Instagram
Foto: tarasimov/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: tarasimov/Instagram

Tara Simovtrudna Tara SimovZadruga