U NALETU BESA: Ana Ćurčić uništila jastuke i fotografije bivšeg supruga Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić (VIDEO)

Tokom dana na rijaliti imanju u Šimanovcima Ana Ćurčić u naletu besa pocepala je jastuke koje su od fanova dobili Anđela Đuričić i njen bivši suprug Zvezdan Slavnić.

Ana je potom u spavaćoj sobi Bele kuće počela da uništava sve što ima veze sa ljubavnom priče Anđele i Zvezdana.

- Jao, taman ćemo da imamo lampice da nam lepo sija. Imaju ovde i slike njihove - rekla je Ana i nastavila da uništava sve.

Anđela je u jednom trrenutku zbog porodičnog sastanka došla u kuće, prišla do kreveta gde su bile njene i Zvezdanove zajedničke stvari i šokirala se kada je videla da je sve uništeno. Zajedničke slike sa mafina, kao i jastuci sa slikama, koje je njegova bivša žena Ana iscepala.

- Šta se desilo sa ovim? - pitala je Anđela.

- Ona je razbila sve ovo? Moje slike i sve ovo moje, sašiću jastuke. Želim svoje sve nazad, odakle joj pravo da ovo radi sa ovim mojim?! Ne razumem, ja je ne diram, šokirala sam se. Je l' zna Zvezdan za ovo? Odakle joj pravo?! - Piztala je Đuričićeva.

- Nisu lične stvari, pa može da uništi - rekla je Ana Spasojević.

- Znači htela je i moje lične stvari da uništi?! Ja sam u šoku! Ja ću zašiti svoje jastuke zbog sebe, želim da imam slike sa svojim dečkom - rekla je Anđela i počistila nered, dok je Ana šetala nedaleko od nje.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Ana ĆurčićAnđela ĐuričićZadrugaZadruga 6Zvezdan Slavnić