BIVŠEG MUŽA DOŽIVLJAVAM KAO SINA: Jovana Jeremić iskreno o odnosu sa nekadašnjim suprugom Vojislavom Miloševićem

Voditeljka Jovana Jeremić prošle godine razvela se od političara Vojislava Miloševića sa kojim ima ćerku Leu.

Ipak, sa njim je ostala u sjajnim odnosima, kao i sa bivšom svekrvom. Ovog puta je pričala o Vojislavu i nije mogla da sakrije suze.

- Ja svog prvog muža doživljavam kao sina. Imaće on žena i daj Bože oženiće se i imaće i treće dete. Jedina nepromenljiva žena u životu Voje je Jovana Jeremić i svaka žena koja bude sa njim to mora da zna i da poštuje. Zato što Voji da fali dlaka sa glave obrnula bih ceo svet za njega da mu pomognem. Mi smo prošli četiri godine i on me nikada nije izdao. Podržavao me je i pružao mi je koliko god je mogao u datom momentu. Bilo ko, ko pokuša da ga dirne, imaće problem sa mnom. Njemu kada nešto fali, ja se razbolim, ali mu učinim šta god treba - rekla je Jeremićeva i dodala:

- Meni je Voja bio drug. Meni su se sve velike ljubavi desile iz prijateljstva. Ovo je najiskreniji intervju koji sam dala. Ja ne mogu da vodim ljubav ako ne osetim da je to nešto pravo i da on mene kapira po nekim drugim osnovama. Nije mi bilo teško jer je on bio moj veliki prijatelj i ranije.

Nakon toga ona se osvrnula i na svekrvu koja joj je jedna od najbitnijih osoba u životu.

- Majčinski instinkt mi se upalio kada moja svekrva nije bila dobro. Ja sam to loše podnela, jer sam strašno vezana za svoju svekrvu. Čuvala mi je dete kada niko nije. Jako mi je teško da pričam o tome. Ja sam njoj dala obećanje da ću uvek biti tu za Voju - rekla je Jovana i nakon toga zaplakala.

Izvor: Kurir.rs
Foto: jeremicjovana/Instagram

jovana jeremićrazvodtv pinkvojislav milošević