VENČANJE U SEPTEMBRU: Verili se Milica Kemez i Bora Santana (FOTO)

Bivši zadrugar i voditelj RED televizije Bora Santana sinoć je na Dan zaljubljenih zaprosio svoju devojku Milicu Kemez.

Bora se danas oglasio prvi put nakon što je juče verio Milicu. Bivši zadrugar priznao je da se pribojavao da ga Kemezova odbije, ali i da je gala svadba već uveliko u planu.

- Mislio sam da ću imati veću tremu, pravo da vam kažem... Vidiš ovu majicu? Evo, ovako sam bio obučen sinoć, nisam hteo da budem kežual obučen kako ona ne bi ništa izvalila! Da sam se doterao, da sam se lickao i pickao, ona bi to izvalila. Bilo je fenomenalno! Ona nije mogla da spava do 6 ujutru. Legla je da spava kad sam ja krenuo na posao, prava euforifja je bila. Jako emotivan i dirljav trenutak za mene, veliki korak - rekao je Bora i dodao:

- Nije mi bilo svejedno! Zvao sam je da letimo helikopterom, ona se tu drala na mene: "Šta da letimo, hladno je", ko zna šta je sve pomislila, pa sam se odlučio za nešto drugo. Juče kad sam išao da pripremim sve to, ono zemljotres, sve se treslo, pomislih: "Nemoj da padne zgrada dok vadim taj prsten", ali sve je super prošlo.

Bora je otkrio da je svadba već uveliko u planu.

- Najverovatnije u septembru, od srede do nedelje! Ozbiljno, tako smo se dogovorili, ima da bude pravo slavlje - zaključio je Bora.

Bivša zadrugarka oduševljena je veridbom, i na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila je fotografiju vereničkog prstena.

Foto: milicakemezofficial/Instagram

Izvor: Republika.rs
Foto: milicakemezofficial/Instagram

bora santanaMilica KemezRED televizijavenčanjeveridbaZadruga