NISU MI POTREBNI NJENI SAVETI, GLUMILA SAM PRE NJE: Milica Todorović zamenila Milicu Pavlović u seriji "Pevačica"

Serija "Pevačica" brzo je našla put do srca publike, kako zbog nesvakidašnje radnje, tako i zbog uloge Ivane, koju je tumačila popularna pevačica Milica Pavlović, a u drugoj sezoni glavnu ulogu igraće njena koleginica Milica Todorović.

Pavlovićeva je u prvoj sezoni maestralno dočarala ulogu mlade pevačice koja se na početku karijere odala teškom poroku i upala u kandže droge.

Na kraju prve sezone došlo je do neočekivanog zapleta kada je pevačica Ivana umrla, a kako tvrde domaći mediji, u drugoj sezoni pojaviće se Todorovićeva, koja će tumačiti glavnu žensku ulogu umesto Pavlovićeve.

Popularna Kruševljanka ispričala je da nije zvala svoju imenjakinju da traži savete od nje, jer, kao što je istakla, ona je stekla glumačko iskustvo mnogo pre nego što se Milica Pavlović oprobala u popularnoj seriji.

- Nema potrebe da tražim savete od nje, glumila sam pre nje, ne shvatam zašto bih ja nju zvala - rekla je Todorovićeva, koja je godinama igrala u operi "Vreme Cigana" koju potpisuje Emira Kusturice.

Inače, nastavak domaće serije "Pevačica", u kojem će se pojaviti pobednica druge sezone "Zvezda Granda", na male ekrane donosi brojne novitete.

Producent ovog projekta Predrag Gaga Antonijević otkrio je da će svaka sezona imati svoju pevačicu, pa priznao zašto su se ove godine odlučili za Todorovićevu.

- Ona je već pokazala da poseduje talenat za glumu, pa je postala deo naše ekipe, ali i u nastavku će gledaoci videti Milicu Pavlović, koja je ubijena u prvoj sezoni, budući da će se vraćati slike iz prošlosti - zaključuje Antonijević.

Izvor: Republika.rs
Foto: milicatodorovicofficial/Instagram

glumamilica pavlovićmilica todorovićPredrag Gaga Antonijevićserijaserija "Pevačicatop_slider