NAJLEPŠA STRANICA MOG ŽIVOTA: Arijana Mihajlović podelila delić atmosfere sa proslave 26. rođendana ćerke Viktorije (FOTO)

Legendarni srpski fudbaler i fudbalski trener Siniša Mihajlović preminuo je 16. decembra prošle godine u Rimu, nakon višegodišnje borbe sa leukemijom. Čuveni sportista sahranjen je 19. decembra u glavnom gradu Italije, a tačno dva meseca kasnije njegova porodica okupila se u Milanu gde je upriličena proslava 26. rođendana njegove ćerke Viktorije.

Naime, ona je 19. februara napunila 26 godina, a majka Arijana, mlađa sestra Virdžinija i braća Miroslav, Dušan i Nikolas ovim povodom organizovali su joj prigodnu proslavu.

- Najlepša stranica mog života - napisala je supruga preminulog sportiste pokraj fotografije svoje dece i unuke Violante koju je objavila na Instagramu.

Iako su na fotografijama snimljenim tokom rođendanskog slavlja svi pozirali nasmejani, naslednici srpskog sportiste su u svojim obraćanjima na popularnoj društvenoj mreži otkrili da im srca krvare, te da iskreno tuguju za preminulim ocem.

Inače, već sledećeg dana Arijana i ćerke i sinovi popularnog Mihe oglasili su se na Instagramu povodom 54. rođendana svog pokojnog supruga i oca.

- Srećan rođendan u raju - napisala je Arijana pokraj crno-bele fotografije na kojoj pozira sa Sinišom.

Autor: Nadlanu.com
Foto: vickymiha/Instagram

arijana mihajlovićdušan mihajlovićMiroslav Mihajlovićsiniša mihajlovićtop_sliderViktorija MihajlovićviolanteViolante VoljakoVirdžinija Mihajlović