PLAŠIM SE NAJGOREG, MOŽDA NEĆE DOČEKATI KONCERT: Jelena Karleuša žestoko odgovorila na prozivke Ane Nikolić (FOTO)

Pevačica Ana Nikolić žestoko je prozvala koleginicu Jelenu Karleušu, na šta ovog puta mala od skandala nije ostala imuna, te se ubrzo oglasila na društvenim mrežama.

- Gospođa "vaginini monolozi" neka za početak poseti nekog dobrog psihijatra. Videli smo sve šta i čime ona raspolaže. Ovo je težak psihijatrijski slučaj - napisala je Ana i dodala:

- P.S: Izvini što imamo iste advokate. Eto, toliko o tvojoj upućenosti... Ajde, sjaši više!.

Jelena je odlučila da odgovori nekadašnjoj prijateljici putem Instagrama i istakla da se plaši da Ana neće dočekati svoj koncert u Beogradu, koji je zakazan za oktobar ove godine.

- Nažalost, ovih dana smo svi svedoci tužnog ponašanja nekada divne osobe i nekadašnje zvezde Ane Nikolić. Njeno okruženje, prijatelji i novinari kojima daje intervjue su uglavnom u paklu narkotika i to utuče na Aninu krnju ličnost na najgori mogući način. To je put bez povratka. Ne pišem ovo zbog svakodnevnih javnih uvreda na moj račun sa njene strane, na to sam navikla. Iz sažaljenja i ne reagujem. Pišem ovo jer se ljudski i iskreno, plašim najgoreg po nju. Ako ovako nastavi, ona možda neće doživeti koncert koji najavljuje.... Ljudi, zar ne postoji niko ko može pomoći ovoj nesrećnoj ženi - napisala je Jelena u svom stilu.

Foto: karleusastar/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: karleusastar/Instagram

ana nikolićjelena karleušatop_slider